Kejer part time yang menguntungkan… Kejer part time yang menguntungkan… - The New Minded Kejer part time yang menguntungkan… Kejer part time yang menguntungkan…

Ahad, 15 Januari 2012

Kejer part time yang menguntungkan…

Leave a Comment


Kejer part time yang menguntungkan…


Wah…tentu anda terfikir-fikir kejer apakah itu?? Ramai yang tak terfikir kejer nie.. ini bukan pasal MLM or kejer melalui internet atau ape2 je la yang ader kan…haha…


Kejer nie sesuai kepada mereka yang menganggur terutamanya dan lebih sesuai kepada pelajar yg baru lepas SPM nie..tgh tggu result katakan..duk umah x pun x buat pape..baik buat kejer nie..


Ala ape la die nie merepek jer…org dah x sabo nk tahu nie…haha..lek2.. ok keje ni adalah anda menggosok baju para ahli keluarga anda…mesti anda kata saya gile or whatever yg anda fikirkan kpd sy.. ade aq kisah..haha.. aq dah Berjaya buat bende nie..erm sape nk kasi ko duit on the spot..kan2..ko keje mcm nk mampos pun kena tggu cukup bulan baru keluar gaji ko tu..


Interested nie..cpt la bg tahu cmner..haha mesti tu dlm fikiran anda apabila bace nie..or whatever per yg ader dlm otak anda ade aq kisah..haha..


Ok..cmnie caranye.. mula anda Tanya la kpd ahli keluarga anda berminat tak nk sy gosok baju kejer mak ayh or sape2 la yg ade kat umah tu kan… aq ckp confirm mak or ayh ko kata buang terbiat ker ank aq nie..haha.. kalo tak betul pun ade aq kisah..


Nie mmg lumrah manusia malas nk gosok baju, sape la yg rajin betul tak?? Nk duduk panas2 dgn bahang panas seterikanyer.. camnie la..ko amik la charged service kira upah korgla.. tak yah amik mahal2.. rm2 jer sepasang…kalo seminggu anda dpt rm50?? Kalo sebulan berapa?? Anda fikir2kan lah..


Nie bukan ape..terutamanye kpd yg baru lps SPM or sape2 yg x de keje kat umah tu kan..terutamanye anak la..haha… asyik2 mintak mak nk duit nk keluar la dgn kawan..hello friends nk msk tandas pun bayar 20sen..ingat senang2 jer mak ko nk kasi duit..haha..mmg la ko ank die..kalo asyik2 mintak menirap gak la org tua tu..haha.... so kalo korg buat keje nie x de la nk kena marah dgn parent lagi..btl x?? haha… so korg dpt upah boleh belanjer kalo x cukup blh la mintak kat mak sikit..hehehe.. eratkan silaturahim, dpt pahala sbb tolong org… per kira bnyk gak benefit yg dpt tu..so jom berubah.. jom buat part time nie..


Thank you kerana sudi bace nie..haha.. erm..minta maaf kalo ader yang terasa yer.. sesungguhnye memaafkan org itu merupakan amalan yg mulia.. jom follow sy..thanks..


 

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

0 ulasan :

Catat Ulasan