13 FEB 2012 di PWTC 13 FEB 2012 di PWTC - The New Minded 13 FEB 2012 di PWTC 13 FEB 2012 di PWTC

Isnin, 13 Februari 2012

13 FEB 2012 di PWTC

2 comments


hye semua... hari nie pegi la jalan2 ke rumah nenek yer.. actually nenek baru keluar drpd hospital, kena denggi...waa, bahaya tu.. time nk balik ternampak la pulak banner nie kat ktm ukm..

so dgn x sengaja jer kaki nie melangkah utk visit kat sana...hahaha.. naik la ktm biasalakan ktm mana pernah keteapinye x delay lama la jugak aq tunggu kat situ adala 30minit.. hahaha..
akhirnye tiba juga aq disana dlm pukul 3ptg lps selesai membuat kejer2 lain...haha. nie visit penutup la katakan.. erm,exibition nyer x dela bnyk sgt tp boleh la nk gi menambah ilmu..hahha... tp x tahulakan sbb saya pergi first day punye la katakan...haha..maybe x bnyk lg kot yg buka booth kat situ.. erm, ade booth nie lama gak la kan aweks tu explain kat saya pasal website ank malaysia buat like fb la mcm gitu, erm , sy tgh dok mengkaji lagi website nie, hahaha, kalo ok sy akan post kan review pasal website tu.. ye lakan kalo nk post kena la kaji dulu apa yg ade dlm website tu..hahaha... erm, x lupa juga kpd cik effa yer sudi menerangkan sy pasal website tu... tu jela kot utk ari nie..hiihi.
have a nice day.. thanks sudi melawat blog nie and membacanyer..

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

2 ulasan :

  1. hahaha... btw thanx sbb sudi mendengar n thanx for signing.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome.. lps nie kena bawak air extra la yer..hiihii

      Padam