FENOMENA OCTOVE FENOMENA OCTOVE - The New Minded FENOMENA OCTOVE FENOMENA OCTOVE

Khamis, 16 Februari 2012

FENOMENA OCTOVE

1 comment

HYE semua followers and blogger x lupa juga kepada viewers... hehehe...




Erm ari nie nak kongsi dengan anda semua pasal octove, erm sy baru masuk 48 hours join octove.. setakat nie ok jer..sy join bende nie pun time sy gi pwtc ari monday yg lalu sempena Malaysia Media Social Weeks 2012


apakah itu octove??  erm, nie yg diberitahu oleh cik effa kpd sy la nie adalah satu laman web yg ditubuhkan oleh ank malaysia.. waa sy jd bangge kejap..hehe.. ia mcm facebook la.. ade chat, ade webcam, etc.. dan yg paling best ade paint..haha..mcm kat ym tu.. leh tulis2 sendiri..


dalam octove nie anda boleh membuka facebook, twitter dan octovenye sendiri dalam satu page maknenyer x yah la nk buka sampai 3 tabs.. hanya dgn satu tabs sahaja anda boleh membuka 3 pages..hebat gak tu...


dah abis dah aq menyelongkar octove nyer page nie..haha.. korg blh invite friend korg drpd fb.. haha..senang jer nk invite hanya klik2 sampai maksimum pas tu sent..


kat octove juga ade event.. event nie pasal di malaysia jer la setakat yg aq kaji x tahu la lps niekan... haha.. so korg akan update la pasal event2 yg akan berlaku.. erm, maklumlakan mana ada masa nk search satu2 kan.. so kat sini dah ada event hanya klik jer kat event nnti keluar la event ape yg ade.. erm, kalo semua tu aq x pastila kan... sekurang2nye korg tahu gak ape yg event ade walaupun x semua..btl x??hehe


next korg blh upload music and video drpd komputer korg...erm, bgus gak tu kan...so x dela boring mana kan nnti...kalo dah upload music nnti leh la play kat mana2 jer kan..hehhe..


so ade la lg yg lain2 mcm games, live radio and etc.. kalo nk tahu kena la tgk kat site tu kan..klik kat sini octove..


erm, yg paling best sekali kat octove nie...korg dpt points...waa, dapat point.. sape nk kasi korg point tul x?? haha.. erm point tu nnti korg blh la redeem...setakat nie aq baru kumpul 729point dlm masa 48 hours...ape yg korg buat kat site octove korg akan dpt point...mcm komen dan etc.. tertakluk kepda terma dan syarat la kan...hehehe


erm kalo anda berminat leh la signup octove kat sini.. klik di sini signup octove nnti korg blh terus guna sign in using facebook

setakat itu saja la kan.. kalo nk tahu lebih lanjut daftar and kaji sendiri...hehe

thanks sudi membaca

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

1 ulasan :