busy ker?? busy ker?? - The New Minded busy ker?? busy ker??

Rabu, 28 Mac 2012

busy ker??

3 comments




assalamualaikum and hye kpd semua followers serta yg bace entri nie...
lama x update blog ini...
kpd blogger2 dan rakan yg telah mendapat result spm saya ucapkan tahniah kpd anda kerana anda telah melakukan yang terbaik dalam spm.. kita perlulah redha dengan keputusan yang diterima..betul tak..
kepada result yg tak baik jgn susah hati and frust giler... nnti anda cuba buat terbaik di universiti
mana tahu leh jadi pelajar terbaikkan...
ok balik semula kpd tajuk entry ini busy ker??
orang lain semua tgh sibuk isi upu , borang universiti , borang itu borang ini, isi biasiswa..
errr.. asl saya x buat bende tu eh?? tp sy pun busy gak..
nak tahu busy ape... busy duk dpn komputer belajar bende baru..haha
adoi masalah nie..kdg2 terfikir gak asl aq tak busy mcm diorg tu isi mcm2...
kdg jealous pun ade gak... #jelous ker??haha no komen
aq cuma mohon upu , matrix dgn kuis jer.. 
tak bnyk mane pun aq mohon.. takde pun mohon biasiswa.. 
sbb kos yg aq nk amik dlm average RM 22 000 kebawah..
so kalo buat pinjaman dan dpt keje dlm masa dua tahun dah selesai hutang tu #kalo tak boros.haha
ermm.. kepada pljr spm 2011 gud luck yer aq ucapkan..semoga kita sama2 dpt menjejak ke menara gading
itu jer la utk ari nie..bye2. assalamualaikum
thanks sudi bace entry ini..

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

3 ulasan :

  1. semoga dapat masuk mane2 yg di harapkan :D

    BalasPadam
  2. mohon jugak la tu.. hehe. Good luck hasif :)

    BalasPadam
  3. thanks yer ..hehe. doa2kan sy dpt msuk universiti ..amin...

    BalasPadam