Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 - The New Minded Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012

Jom join segmen nie.. senang jer nk join hanya letak jer banner tuan nyer segmen.. 
nk tahu cmner nk join nnti sy bagi tahu yer..


nie cara2 nye..

SYARAT UTAMA : kene jadi follower ayu dulu yer...
1. korang kene gamkan gmbo diatas dlm entry korg dan linkkan ia ke entry ni..
2. tajoook nye : "Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012".
 3. dah siap gam kuat2 korgnye url dalam komen kat bawah yer..(kat blog ayu la bkn kat sini)

hope sangat penyertaaan memberangsangkan... akan tamat pada 18 / 3 / 2012 nantiii...jam 11.00 malam...hehehe...



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner