Menjadi Follower Yg ke-100 Menjadi Follower Yg ke-100 - The New Minded Menjadi Follower Yg ke-100 Menjadi Follower Yg ke-100 Menjadi Follower Yg ke-100 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Menjadi Follower Yg ke-100


hye. awk..awk..awk semua.. nk tahu bende berlaku ari nie
happynye, tak sangka menjadi follower ke 100 kpd aida..
beliau telah membuat entry khas utk sy... hahaha..terharu dibuatnyer..
nk bace entry yg dibuat khas utk sy jap yer  klik sini
thanks pada aida  yer..
seronok rasanye ade org membuat entry khas utk kitakan...hahaha..
anda semua jgn la jelez yer bace nie..
nie ade beberapa screen capture dr blog aida yg sy amik sendiri yer..




ha...kepada aida
jgn lupa like fb page and follow blog sy utk ikuti tutorial yg menarik
aida blh la amik tutorial di blog sy yer...hehhe
thanks aida..
khas utk aida
yg lain jgn jelez yer..hehe

thanks you for reading and my followers..




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. :)) ,TQcos sudi wt entry khas tok AIDA ea ahmad t aida like k ,, t tutor pown aida nk curi tau ,, hahahaha ,, jgn mara :)
    n TQ gk mnghrgai ushe aida

    BalasPadam
  2. ok..welcome aida.. blh aje nk amik tutor tu..hehe..

    BalasPadam
  3. TQ ahmad jadi followers sy yg ke 123

    cantik no tu...

    BalasPadam
  4. Ahmad anda di tag...sebagai VVIP

    http://miszuzmy.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    BalasPadam
  5. welcome.. heheh.. thanks tag sy yer..

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner