Sahabat Katak Comel Sahabat Katak Comel - The New Minded Sahabat Katak Comel Sahabat Katak Comel Sahabat Katak Comel Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Sahabat Katak Comel


hye semua... join segmen baru yg dibuat oleh ahli GBS.. sape2 nk join klik gmbr diatas yer..
thank you..

kawan kena tag Atyn PhotoLover,..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. dri segmen katak comel..

    buat kunjungan disini..nice blog..

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.htmla

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yg sme ^^

    http://syamirayahya.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

    BalasPadam
  3. datang sini pulak ye.
    btw, takde pon u follow i ?
    hukhuk..

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner