Segmen : Tambah Follower Sampai Pening Segmen : Tambah Follower Sampai Pening - The New Minded Segmen : Tambah Follower Sampai Pening Segmen : Tambah Follower Sampai Pening Segmen : Tambah Follower Sampai Pening Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening

     Hye semua, hari nie ade yg mengajak sy utk join segmen..hehe... join segmen lg.. tak pe2 tak rugi mane pun anda semua join termasuk saya la kan... nak kasi support kepada pembuat segmen... kesian dkt die penat buat segmen kan...hehe.. nnti suatu hari  sy akan membuat segmen sendiri time tu anda2 semua kena join...hehe..
ok jom tgk apakah segmen nie dan macam mana nk join akan sy tunjukkan yer...

di buat oleh yaya yer nie kasi link nk klik senang

nie syarat2 yang cik yaya kasi...
Syarat-syarat
1.Follow blog yaya dan like fanpage yaya
2.Letak banner diatas besertakan link contest ini .
3.Buat satu entry dengan tajuk : Segmen : Tambah Follower Sampai Pening ( Tulis lah papepon : Tentang korang ke ? , tujuan join ke ? hape ke ? )
4.Jangan lupa komen kat ruangan komen dan bagi entry korang sekali .(dkt blog cik yaya yer bkn dkt sini)

Tarikh Tutup : 18.03.2012

so jom join segmen yang dibuat oleh yaya yer... *promote jap... hahaha... bye2..

    thank you for reading...

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Thankz join . + Promote .

    Ni list peserta , Slmt brblogwalking smpi pening .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    BalasPadam
  2. dari segmen yg sama..jgn lupa follow akk yer
    http://cikdania.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pening.html#comment-form

    BalasPadam
  3. ok cik dania.. akan di follow kembali..hehe. thanks follow me..

    BalasPadam
  4. hye , dr segmen yg sama :) done follow, follow me back kay ? :)

    http://belogsengalsaia.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. follow awak..
    nanti saya buat entri pasal awak!

    BalasPadam
  6. thanks sdudi follow sy yer

    BalasPadam
  7. foolow sini, dtg balik blog saya...

    http://www.aynoranur.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening-by.html

    BalasPadam
  8. follow u from the same segmen. thanks folo me ye!

    BalasPadam
  9. ok..amir. follow u back

    BalasPadam
  10. dari segment sama :)

    miss-wani.blogspot.com

    BalasPadam
  11. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    BalasPadam
  12. done follow u . follow me back k

    http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    BalasPadam
  13. singgah dan follow blog ni dari segmen yg sama.. jemput follow blog sy ye.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    BalasPadam
  14. SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

    INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    BalasPadam
  15. datang sini...done follow u :D

    BalasPadam
  16. hye...
    dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    BalasPadam
  17. singgah n folo sni dr segmen yg sama

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner