Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 - The New Minded Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Malaysian UltraStation – MU FM 24/7


Selamat datang ke Malaysian UltraStation-MU FM 24/7 Streaming Radio Online.. Di Streaming ini hanya memainkan music sahaja 24/7 non stop.. Just buka website dan dgr.. Kini juga boleh di play di kebanyakan semua jenis hp klik sini utk lebih lanjut .... Tiada masalah utk dgr MU FM 24/7 dimana- mana sahaja asalkan anda mempunyai internet... Just enter url or favourite kan url tu and play so simple..
Have  a fun...

 Nak dengar klik gmbr nie : ~ 





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner