Ogos 2012 Ogos 2012 - The New Minded Ogos 2012 Ogos 2012 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2012

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

online learning

assalamualaikum, selamat sejahtera... Today I want to say online learning now is available and can be used in my site here.. that it i want to say now..

I hope this can help you to get more understand about biology and chemistry so you can check it on my menu online learning..

here is some picture i get from google.. let say love for biology and chemistry and physic




that it i want to say... and dont forget to tell your friends about this online learnig.. thank you "let be study smart not study hard" and used internet for learning... bye2



Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner