apa nak buat masa cuti? apa nak buat masa cuti? - The New Minded apa nak buat masa cuti? apa nak buat masa cuti?

Ahad, 11 November 2012

apa nak buat masa cuti?

4 comments


Assalamualaikum, selamat sejahtera semua..

Post kali ni nak anda semua yang membaca post nie memberi cadagan

- Apakah yang anda buat semasa mendapat cuti yang lama?? 

Jom share kan apa aktiviti anda ketika cuti dkt comment bawah nie..

thanks for sharing.. 
"sharing is caring"

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

4 ulasan :

  1. golek2 kat pantai australia.

    tp nak g australia eden x mmpu so berangan atas katil je. heee...


    if i have money and time. traveling klu ada bajet sket. dlm malaysia sudeh. :)

    BalasPadam
  2. oh.. btl gak tu kan.. thanks for ideas..
    akan di fikirkan nanti cmner yer..

    BalasPadam
  3. btl2 duk umah rileks.. mkn2, tgk citer, solat, tido..

    tp kalo nk bez jom gi maha 2012 kasi penat dkt sana.. hehe

    BalasPadam