fenomena terbaru fenomena terbaru - The New Minded fenomena terbaru fenomena terbaru fenomena terbaru Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

fenomena terbaru

assalamualaikum dan selamat sejahtera semua... nie time aq tgh blogwalking kan ade la terjumpe satu video parody nie.. saje jer nak share dkt blog nie.. dah lama gak aq tak tengok video matluthfi nie kan.. baru aq perasan memang dah lama.. hehe..

by the way jom tgk video parody nie and aq suka dkt minit2 akhir itu ade 3reasons... nk tahu dengar sendiri hehe...




please be nice ketika mengomen yer... thanks...

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. dah tengok dah. ada satu lgi psal ni jgk mr.bie. try la dengar. search : mr.bie listen / mr.bie kosong. video dy pnuh pngajaran.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner