Apa Kata Orang Single? Apa Kata Orang Single? - The New Minded Apa Kata Orang Single? Apa Kata Orang Single?

Sabtu, 23 Februari 2013

Apa Kata Orang Single?

4 comments


assalamualaikum, selamat sejahtera pembaca.. Hari ini nak cerita mengenai "Apa Kata Orang Single?"
Ha, mesti tertanya-tanya kan apa la saya nak cakap hari ini kan,
Actually benda ini selalu gak la orang-orang single akan cakap nak tahu apa jom bace selebihnye...

Cerita bermula begini,

Mesti anda pernah dengar kan kawan-kawan cakap begini, takpe la kita single kita makan dengan kawan-kawan jer dia ada pasangan so mkn dgn pasangan dia.. hahaha.. yang ade pasangan tu mesti terasa gila kan..

Back to our topic yer..

Mesti anda terfikirkan ataupun anda dah tahu apa agaknya orang single buat habiskan masa dia dalam sehari kan.. kalau anda ada pengalaman sebegini nak kongsi dengan pembaca lain apa kata jom komen ya.

Biasanye orang single akan buat benda nie :
  1. Pada waktu pagi jam loceng yang set dekat handphone tolong kejutkan tak macam orang yang ada pasangan, pasangan dia akan kejutkan.. =D
  2. kalau waktu makan lak, biasanya orang single ni akan makan bersama kawan-kawan tak pun makan sorang-sorang... ermm.. kesian kan dekat orang single ni..
  3. orang yang single ini akan habiskan banyak masa lapang mereka depan laptop, gadjet or sebagainya.. Tak macam orang yang ada pasangan mereka akan contact antara satu sama lain.. 
  4. orang single akan selalu cakap "adoi bosannye la ari nie, tak tahu la nak wat apa, asyik2 menghadap laptop jer, errrr"
  5. bila time mandi org single ni tak kisah kalau mandi lama-lama pun sebab dia tahu tak ada benda yang nak dikejar pun.. Kalau habis mandi awal or lambat sama jer pada dia..
  6. biasanya orang single nie makan tak banyak sangat kadang-kadang boleh terlupa nak makan tak macam orang yang ada pasangan, pasangan akan tanya "dah makan?"..
  7. pada waktu malam lak, kalau org single takde orang nak cakap dekat dia selamat malam, tido jangan lewat sangat or etc.. tp kalau orang ada pasangan, pasangan dia akan call or text cakap selamat malam or etc.
ha.. itu jer setakat ni yang saya tahu apa aktiviti-aktiviti orang-orang single lakukan untuk habiskan masa seharian.. kepada mereka yang single, jangan risau.. have enjoy your life.. 

thank you for reading... for that person if read this i want to say i love u dear.. =)


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

4 ulasan :

  1. haha . betullah.. itulah hidup sbg seorg single..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha,kan..
      Pas 2 nnti pk nape la aq single kan

      Padam
  2. Balasan
    1. haha, sbb ada pengalaman sendiri kan, hehe

      Padam