I love my handphone :-) I love my handphone :-) - The New Minded I love my handphone :-) I love my handphone :-)

Sabtu, 2 Februari 2013

I love my handphone :-)

Leave a Comment

Assalamualaikum and selamat sejahtera...

Ari nie aq nk ckp sal hp aq nie r... Aq tahu hp aq nie dah buruk... Hahahahaha... Nak beli hp baru tp syg lak dkt hp nie sbb still leh gune lagi..

Nape aq syg hp nie, sbb jatuh, baling, hentak bnyk kali still ok lagi... Hahahahaaha... Xde nyer nk skrin retak r bagai. Pas tu lg satu aq blh buka internet, leh buka whatsapp,  fb,  twitter, youtube, blh jadi modem and mcm2 lg la... Cume xleh nk touch screen and main game mcm2 r...

Mesti kata hp nie burukkan mesti xde nyer mcm2 apps... Come on r OS die S60 third edition kot.. Jgn nilai luaran jer cer tgk dalaman die...  :D

Tp kan bru2 nie hp nier wat hal la die nyer keypad wat problem, huru hara dibuatnyer ari tu, nasib skrg dah ok.. Nyaris2 aq nk angkat hp baru... Hehehe..

Btw i love my hp nie... Syg giler dgn hp nie..huhu tp sy syg awk lg dr hp nie la yer... Hehehe..

Tu jer aq nk ckp... Hehehe..

Sape berani lawan dgn hp aq jom try baling tgk sape nyer yg rosak dulu... Hahahahaha..


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

0 ulasan :

Catat Ulasan