Mr. Blue Mr. Blue - The New Minded Mr. Blue Mr. Blue Mr. Blue Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Mr. Blue

Assalamualaikum... Selamat sejahtera semua.., ape kabo anda semua sihat??

Ermmm.. Actually aq dah lama tak balik umah, bila balik aq nampak patung nie.. Nama die MR. Blue.. Aq terkejut tgk patung nie.. Setahu aq xde perempuan dkt umah nie yg aq tahu mak aq jar perempuan.. Aq tnyet r sape punyer... Mak aq ckp adik aq nyer.. Hahahahahahaha...
Adoi adik aq sorg nie xde bende lain ker ko nk patung nie gak r die nak main... Actually adik aq nie mmg suka patung yg dia suka sekali patung mr.bean,. Skrg nie blue lak..hehehe

Patung nie dpt time beli barang so adik aq la yg main kan... Aq xde la nak main bende nie..hehehe.. Btw dik ikut suka ko r nk main aper asalkan ko happy tu jer aq nak... Hahahahahaha...



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner