Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos - The New Minded Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos

Sabtu, 18 Mei 2013

Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos

12 comments




assalamualaikum dan selamat sejahtera ahli blogger..

Ini merupakan segmen pertama yang dibuat oleh saya, saya harap mendapat sambuatan la dari anda semua yer..

Ada hadiah untuk yang pertama join bloglist saya iaitu saya akan buat review sal blog anda yer..


Syarat-syarat nak join bloglist saya ada senang jer tak susah mana pun

  1. follow my blog and like my fb page..
  2. promote bloglist sy dkt blog anda 
  3. kalo ader tempat exchange banner letakkan banner saya disitu yer and sy akan letakkn kembali banner anda di exchanger banner sy..
  4. tarikh tutup join 22Mei 2013 
  5. jangan lupa tinggalkan url blog anda di ruang komen yang mengatakan anda sudah buat review bloglist sy taw..
Hanya 50 orang yang pertama join bloglist ini sahaja akan disenaraikan bloglist di site ini cepat2 tempat adalah terhad
Nie banner bloglist sy yer.. copy and paste jer


 

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

12 ulasan :

  1. menarik segmen ni.. nak join boleh?

    BalasPadam
  2. boleh.. sila kan.. jgn lupa tinggal kan url yer

    BalasPadam
  3. join..
    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  4. cik akak join dik

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    dah letak link kat belog list cik akak :)

    BalasPadam
  5. join.
    http://xiauraellallyn.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  6. join sini sbelum tido ;)

    http://miradila96.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  7. Dah join. http://sara-i.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  8. http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  9. hai, baru nak menjinak2 kan diri dalam dunia blogger.
    menarik juga segman ni :)

    BalasPadam
  10. Baru nk jinak2 wat segmen jer..hehe

    BalasPadam