Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos - The New Minded Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos




assalamualaikum dan selamat sejahtera ahli blogger..

Ini merupakan segmen pertama yang dibuat oleh saya, saya harap mendapat sambuatan la dari anda semua yer..

Ada hadiah untuk yang pertama join bloglist saya iaitu saya akan buat review sal blog anda yer..


Syarat-syarat nak join bloglist saya ada senang jer tak susah mana pun

  1. follow my blog and like my fb page..
  2. promote bloglist sy dkt blog anda 
  3. kalo ader tempat exchange banner letakkan banner saya disitu yer and sy akan letakkn kembali banner anda di exchanger banner sy..
  4. tarikh tutup join 22Mei 2013 
  5. jangan lupa tinggalkan url blog anda di ruang komen yang mengatakan anda sudah buat review bloglist sy taw..
Hanya 50 orang yang pertama join bloglist ini sahaja akan disenaraikan bloglist di site ini cepat2 tempat adalah terhad
Nie banner bloglist sy yer.. copy and paste jer


 

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. menarik segmen ni.. nak join boleh?

    BalasPadam
  2. boleh.. sila kan.. jgn lupa tinggal kan url yer

    BalasPadam
  3. join..
    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  4. cik akak join dik

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    dah letak link kat belog list cik akak :)

    BalasPadam
  5. join.
    http://xiauraellallyn.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  6. join sini sbelum tido ;)

    http://miradila96.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  7. Dah join. http://sara-i.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  8. http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  9. hai, baru nak menjinak2 kan diri dalam dunia blogger.
    menarik juga segman ni :)

    BalasPadam
  10. Baru nk jinak2 wat segmen jer..hehe

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner