Buku Nilam Buku Nilam - The New Minded Buku Nilam Buku Nilam

Khamis, 16 Mei 2013

Buku Nilam

10 comments



Assalamualaikum and selamat sejahtera semua.. Apa khabar anda hari ini sihat??

Hari ini nak cerita siapa pernah terlibat buat buku nilam ni?? Kita baca buku lepas tu kita rekod dalam buku nilam tu...

Dulu time sekolah rendah denga menengah aku punye la excited buat benda nie.. haha.. nk dapat kan pingat gangsa dan emas.. Catat rekod kalo tak silap seratus lebih kot aku penah catat dalam buku tu siap photostat lg sbb tak cukup nak isi... haha..

Tapi yang aku pelik nape sekarang dah tak popular eh sal program nilam nie??? aku tgk adik aku rileks macam tak ada apa2 nak wat lak... hahaha..

Actually kan program nie bagus taw ia memupuk semagat kita utk minat kepada membaca, macam anda sekarang nie tengah bace kan.. hehe.. mesti anda salah seorang yang pernah terlibat kan dengan program nilam nie..

Agak2 bpe bnyk pernah anda rekod kan dalam buku nilam nie???

Thanks for reading have a nice day :)

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

10 ulasan :

  1. teringat zaman muda remaja dulu.. huhu. budak sekarang mana nak baca buku, pakai ipad dah belaka...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, saya rasa la kan kena buat satu application untk program nilam nie la disebabkan sekrg kan dah zaman teknologi nie.. Kan2 :)

      Padam
  2. sy byk copy dri kwn2 je..haha
    ad kwn sy ni lg la,buat cerita sndri then tulis dlm buku nilam tu.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. X baik tipu taw.. Haha

      Padam
  3. masa sekolah menengah dulu suka buat nilam ni. tp tak dpt pingat. sbb ada yg lebih hebat dr sha. haha

    BalasPadam
  4. haha..sama la dgn saya.. ada lagi hebat siap pegi antarabangsa lagi tu.. hehe

    BalasPadam
  5. Salam.

    Ofkos ingat..ni zaman2 90's ni,hahaha

    Ak ingat lagi, time sek dulu suka baca siri penyiasatan enid blyton, siri 3 beradik la, apatah lagi..yg jenis2 camtu la. Yg tu jela yg ak rjin tulis dlm buku nilam ni..buku lain haram tak tulis skit pun,hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama la buku penyiasatan mmg dulu bila bce buku kata cita2 aq nk jd detektif la.. Hahaha

      Padam
  6. bagusnya program ni dapat memupuk budaya membaca sejak dari alam persekolahan..

    BalasPadam
  7. memang bagus pun tp sekarang dah x popular mcm dulu lg dah

    BalasPadam