masakan aku masakan aku - The New Minded masakan aku masakan aku masakan aku Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

masakan aku




Ari nie aq masak sendiri...jgn main2 dgn aq siap makan dgn minum air rebena bgus x aq..hehehe..
Aq masak nasi Ari nie 1cup beras dgn 1/1/2cup air... Aq mkn sorg jer nasi tu ari nie.hehehe
Dah nampak tak aq dah dewasa skrg..huhu so. Bila kau nk kawen.. Lol

amacam teror tak aku masak nasi.. haaha,,

Act tengah mencari idea nak tulis citer bedtime story... sbb aq tgh kering idea nie... ade sape2 nk kongsikan idea so boleh la tinggal kan komen yer..

thank you..



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. fuhhh... nasi bujang...huhu

    BalasPadam
  2. lebih kurang la tp nie special sikit ader fishcake and ketam.. hehe

    BalasPadam
  3. hahahaaha..biasa la tgk la sape masak kan.. hehe

    BalasPadam
  4. fuh mengigil perut...lapar la tgk gmbr ni..

    BalasPadam
  5. hahhaa.. nk mkn jom gi masak sendiri yer... huhu

    BalasPadam
  6. pandainya memasak.. simple, tapi sedap juga..

    BalasPadam
  7. biasa2 jer tu.. tp sedap gak la..hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner