my first bloglist yang join di ahmadhasif.info my first bloglist yang join di ahmadhasif.info - The New Minded my first bloglist yang join di ahmadhasif.info my first bloglist yang join di ahmadhasif.info my first bloglist yang join di ahmadhasif.info Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

my first bloglist yang join di ahmadhasif.info



assalamualaikum and selamat sejahtera,
seperti yang telah di janjikan first yang join bloglist saya akan di buat review sal blog dia yer..

tahniah kepada mizz aiza kerana sudi join jadi bloglist saya alhamdulillah akhirnya ada gak yang join yer..

kepada anda semua jom kita melawat mizz aiza yer dekat blog die mcm2 info ade yang paling bez ada makanan.. hehehe

btw blog mizz aiza kemas and cantik... teruskan berbloging hidup blogger... hahaha




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. thanks sudi review.. baru masukkan dalam bloglist 1.. internet kat sini lembab..

    BalasPadam
  2. assalam,
    mizz aiza juga rajin ke teratak bunda...tq aiza

    BalasPadam
  3. mizz aiza ni pun selalu gak komen kat blog saya (^_^)

    BalasPadam
  4. Yup miz aiza mmg rajin komen3 nie

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner