segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013) segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013) - The New Minded segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013) segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013)

Isnin, 20 Mei 2013

segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013)

3 comments


assalamualaikum and selamat sejahtera semua..
kepada anda yang masih belum lagi join bloglist sy jom join cepat2 tarikh tutup dah dekat
22 mei 2013 ni merupakan tarikh tutup bloglist sy taw.

Syarat-syarat nak join bloglist saya ada senang jer tak susah mana pun

  1. Follow my blog and like my fb page...\
  2. promote bloglist sy dkt blog anda 
  3. kalo ader tempat exchange banner letakkan banner saya disitu yer and sy akan letakkn kembali banner anda di exchanger banner sy..
  4. tarikh tutup join 22Mei 2013 
  5. jangan lupa tinggalkan url blog anda di ruang komen yang mengatakan anda sudah buat review bloglist sy taw.. 
jom share kepada rakan2 tentang bloglist...

thank you..


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

3 ulasan :

  1. Salam.

    Mad..mad tak promote ke segmen ni.

    BalasPadam
  2. Promote dah tp mcm x dpt sambutan jer.. Hehe.. Ermm.

    BalasPadam
  3. Takpa..mula2 memang macam tu mad :)

    Lana yang kali kedua..baru nmpk hasilnya. Kena lebihkan lagi usaha.

    Satu lagi, mad kena tengok juga pada siapa mad promote.. Ada blogger dia memang tak join akt camni.. ada pula yg suka sgt dengan benda camni, smpai buat blog khusus tok join sgmen/GA.. cari yg kelompok kedua..insyaAllah, ramai la tu nanti :)

    BalasPadam