Segmen : Bloglist Segmen : Bloglist - The New Minded Segmen : Bloglist Segmen : Bloglist Segmen : Bloglist Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Segmen : Bloglist

 
Assalamualaikum semua, apa khabar kepada bloggers sihat? hari ini kan saya nak buat satu segmen iaitu bloglist.. Juz copy code dekat atas then paste dekat blog korg and ikuti syarat2 dibawah nie..

Syarat-syarat nak join bloglist saya ada senang jer tak susah mana pun

  1. Follow my blog and like my fb page...
  2. promote bloglist sy dkt blog anda 
  3. kalo ader tempat exchange banner letakkan banner saya disitu yer and sy akan letakkn kembali banner anda di exchanger banner sy..
  4. tarikh tutup join 3 Jun 2013 
  5. jangan lupa tinggalkan url blog anda di ruang komen yang mengatakan anda sudah buat review bloglist sy taw.. 
jom share kepada rakan2 tentang bloglist...

thank you..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner