selamat hari jadi hasif selamat hari jadi hasif - The New Minded selamat hari jadi hasif selamat hari jadi hasif

Sabtu, 8 Jun 2013

selamat hari jadi hasif

7 comments




assalamualaikum and selamat sejahtera.. Anda apa khabar? Sihat?

Ini hari iaitu 7 Jun 2013 adalah merupakan hari jadi admin ahmadhasif.info  ... hehe..

Apa yang saya tak sangka2 kan... ade orang tersayang buat video ini untuk saya... hahaha.. terharu sangat2.. dah la time tu tengah stress pasal result and than tengok video ini leh reduced my stress thanks awk.. hehe..

I appriciate it.. U are the first person make video to me... hehe..


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

7 ulasan :

  1. selamat hari lahir hasif.. semoga panjang umur dan diberkati Allah swt selalu.. mesti rasa terharu bila orang tersayang buatkan video tu.. :D

    BalasPadam
  2. untunglh ade y trsyg watkn video:p

    BalasPadam
  3. peach : thanks... dah tua dah sy
    rupanye..

    mizz aiza.. yup.. terharu giler.. ada org wat video tuk saya..hehe

    BalasPadam
  4. Happy birthday bro. haha kental tak tasneem? bhaha, sanah helwah Hasif. semoga di murah kan rezeki. ^^

    BalasPadam
  5. Happy birthday bro. haha kental tak tasneem? bhaha, sanah helwah Hasif. semoga di murah kan rezeki. ^^

    BalasPadam
  6. Hahaha.. Wat means kental?? Pape pun thanks yer

    BalasPadam
  7. Belum terlambat lagi nak ucap Happy belated birthday! Haha walaupun dah sebulan lebih berlalu... ;p

    BalasPadam