selamat hari jadi hasif selamat hari jadi hasif - The New Minded selamat hari jadi hasif selamat hari jadi hasif selamat hari jadi hasif Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

selamat hari jadi hasif




assalamualaikum and selamat sejahtera.. Anda apa khabar? Sihat?

Ini hari iaitu 7 Jun 2013 adalah merupakan hari jadi admin ahmadhasif.info  ... hehe..

Apa yang saya tak sangka2 kan... ade orang tersayang buat video ini untuk saya... hahaha.. terharu sangat2.. dah la time tu tengah stress pasal result and than tengok video ini leh reduced my stress thanks awk.. hehe..

I appriciate it.. U are the first person make video to me... hehe..



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. selamat hari lahir hasif.. semoga panjang umur dan diberkati Allah swt selalu.. mesti rasa terharu bila orang tersayang buatkan video tu.. :D

    BalasPadam
  2. untunglh ade y trsyg watkn video:p

    BalasPadam
  3. peach : thanks... dah tua dah sy
    rupanye..

    mizz aiza.. yup.. terharu giler.. ada org wat video tuk saya..hehe

    BalasPadam
  4. Happy birthday bro. haha kental tak tasneem? bhaha, sanah helwah Hasif. semoga di murah kan rezeki. ^^

    BalasPadam
  5. Happy birthday bro. haha kental tak tasneem? bhaha, sanah helwah Hasif. semoga di murah kan rezeki. ^^

    BalasPadam
  6. Hahaha.. Wat means kental?? Pape pun thanks yer

    BalasPadam
  7. Belum terlambat lagi nak ucap Happy belated birthday! Haha walaupun dah sebulan lebih berlalu... ;p

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner