Tempahan Kuih Raya Semperit RM20 Tempahan Kuih Raya Semperit RM20 - The New Minded Tempahan Kuih Raya Semperit RM20 Tempahan Kuih Raya Semperit RM20

Isnin, 24 Jun 2013

Tempahan Kuih Raya Semperit RM20

8 comments

kuih semperit

assalamualaikum and selamat sejahtera.. Ha? mesti terfikirkan puasa pun belum lagi dah sibuk nak raya kan siap dah terfikir nak beli kuih raya dekat mana dah kan.. btl tak?..hahahha..

Ini ada kuih semperit yang saya buat 100% sendiri (homemade) antara bahan yang saya gunakan adalah butter yer not mentega or majerin yer.. tepung yang mempunyai kualiti serta bahan yang mempunyai kualiti setanding dengan harga yang saya tawarkan tu...

kuih semperit.. 
Actually ini merupakan resepi mak saya sendiri yang telah diturunkan kepada saya.. Saya ingat lagi masa first time buat kuih ni time saya kecik lagi time tu umur 8 tahun time tu saya diberi tugas untuk jaga oven sahaja tgk kuih tu dah masak or belum itulah keje saya selama beberapa tahun sehingga saya berumur 17tahun (2011) saya mula membuat sendiri sehingga sekarang.. So cer fikir dah bpe lama dah resepi ni kan??? hehehe.. mmg saya ckp la tak rugi kalo anda membeli nye.. mesti puas hati punye..

Mesti anda terfikir kan betul ke ni sedap..dah la tak bagi taste pun kan.. so kalo anda nak tasting boleh je tapi untuk area ampang and kl sahaja la yer.. kalo negeri lain tu akan saya pertimbangkan sila tnye dulu yer.. hehehe..

Kalo anda berminat nak membuat tempahan sila isi form dkt bwh nie nnti saya akan hubungi anda yer..thanks...
happy berblog.. hehe =)


satu balang ada 40 pcs Harga RM20

FREE COD area ampang and kl...
Untuk area lain bayaran posting akan dikenakan yer..


Jadi berapa harga satu balang ?

RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping. 

Penghantaran?

Percuma di kawasan ampang / tesco ampang sahaja.

Kawasan lain caj akan dikenakan bermula dari RM5.00.

Contoh kuala lumpur :- KL Sentral, Masjid Jamek, Sogo, KLCC = RM10

Postage?

Tidak Ada. Risiko kuih ini akan pecah adalah tinggi.


Jadi kepada mereka yang tinggal di kawasan kuala lumpur dan Selangor tersangat la rugi jika anda tidak mencuba biskut semperit ini.

" Mari rasai kenikmatan biskut semperit yang sebenar "

Jadi jom buat tempahan. klick Order Form button bawah ini.





If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

8 ulasan :

  1. mmg sdp pun.. hehehe jom r ry

    BalasPadam
  2. akak kalau raya mesti cari kerepek.. hihi..

    BalasPadam
  3. OOO... kerepek pun sdp gak..
    sy suka muruku..hehehe.. mkn muruku smbil layan movie raya..hahahaha

    BalasPadam
  4. Wow jarang jumpa lelaki pandai buat kuih. Kira hebat la awak ni. Saya pun tak pandai buat kuih. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belajar sikit2 je lama2 pandai la buat..
      hahaha..

      Padam
  5. amboi, dah ade kuih raya. puasa baru sehari ni. waa nak p raya kat rumah hasif laa nanti, dapat makan biskut raya free. ^^

    BalasPadam
  6. hahaa.. boleh2 meh sini dtg raya yer.. hehe

    BalasPadam