free adversetiment in my site free adversetiment in my site - The New Minded free adversetiment in my site free adversetiment in my site free adversetiment in my site Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

free adversetiment in my site



Assalamualaikum and selamat sejahtera..

Ha mesti anda rasa pelik kan dengan tajuk post kali ini kan.. hahaha.. FREE ADVERTISEMENT tak penah lak ade orang sanggup wat mcm tu kan... hahhaha... Tapi kali ni saya yang akan wat macam tu yer.. Sebab selalu nye la kan kalo nak wat ads dekat orang punya site mesti kena bayar kan paling murah yang saya pernah tengok la kan RM10.. Tapi kali ni saya wat secara percuma sahaja selama 2 minggu untuk ads anda tu yer..

Antara syarat2 kriteria yang dibenarkan untuk join ads di site saya  ini adalah :


  1. hanya boleh promote blog or website anda sahaja buat la animation lawa2 ke..
  2. tidak boleh nak promote barang or anything only blog or website url only yer..
  3. mesti ada gmbr yer berserta link ke website anda.. 
  4. jagan menipu..
Ha senang je kan nak wat tak susah mana pun... Asalkan link tu ke website anda jer tak susah mana pun.. 
Saya akan teliti terlebih dahulu sebelum saya approve anda punya ads tu yer.. Ukuran untuk ads tu akan saya fikirkan sendiri ikot citarasa saya la kiranye nie..

Antara syarat nak join free ads ni adalah ; 

  1. wat review sal benda ni di blog anda untuk kasi ramai lagi join.. tak paya tulis panjang2 pun juz ckp free ads je jom join tu je.. nak copy paste ayat nie pun xpe.. hahaha
  2. iklan terhad hanya untuk 10 iklan sahaja.
  3. tarikh tutup nak join 29 july 2013
  4. sila comment anda punya url review and kasi sekali code html iklan anda tu diruang comment yer..
  5. tarikh ads anda akan berada di site saya bermula 1 Ogos - 14 Ogos 2013...
Senang je kan nak join.. so apa tunggu lagi jom join x susah mana pun.. ajak kawan ramai2 join yer.. kepada bloggers yang dah ade animation blog (logo blog) tu lagi senang nk join.. Nie kire nak kasi korg trafik ke blog korg gak ni yer.. hahahaha...


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Untung laaa. Blog saya takde banner. Tak reti nak buat. So tak boleh la nak join. Huhu~

    BalasPadam
  2. Ala.. Senang jer nk wat banner tu

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner