my new casing hp my new casing hp - The New Minded my new casing hp my new casing hp

Jumaat, 5 Julai 2013

my new casing hp

22 comments

love this quote =)
assalamualaikum and selamat sejahtera kepada anda semua... Adakah anda berada dalam keadaan yang sihat selepas jerebu ini?? Saya harap anda berada dalam keadaan yang sihat yer..

Waaa... lama betul sy tak update blog nie yer.. hehe..

Hari ni saya nak cerita pasal casing baru untuk hp kesayangan sy nie r... Iaitu nokia 6120 classic.. hehe..
Kalo anda pernah bace entry pasal hp nie sblm nie mesti anda tahu bagaimana rupa hp sy itu yer.

ini merupakan keadaan hp sy yang sebelum ni yer blh bace post tu disini

and now hp saya sudah berwajah baru and lagi lawa dari sebelum nie.. Actually baru jumpe casing yang berkenan di hati nie.. hehehe.. memilih gak rupanyer.. hehe.
lihat la casing baru hp saya nie..

nokia 6120 classic

 

so lawakan casing baru nie???  nampak mcm hp baru beli tak??? hahaha
 



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

22 ulasan :

  1. Cun! Rasanya saya pernah guna fon ni. Nokia memang terbaik la. Panjang umur kot fon ni. Tahan lasak. Hakhak~

    BalasPadam
  2. mmg tahan lasak pun guna since 2007 lg.. hahaha

    and now using lumia 920 lak.. hehe

    BalasPadam
  3. Eh ye ke? Saya dah lama mengidam Lumia 920 tu. Sebab suka camera dia. Tapi tak dapat2 lagi. Buat la review pasal fon tu! :)

    BalasPadam
  4. Hahhaa.. Nnti sy buat yer review sal hp tu.. Casing yg baru tu amik guna lumia tu la.. Lawakan camera dia hehee

    BalasPadam
  5. Yup! The best fon camera i've ever seen. Iphone pun kalah uols.

    BalasPadam
  6. hahaha.. taw xpe.. dlm gelap tangkap pun nampak barang yng ditangkp dengan bantuan iso and flash... nnti sy wat review yer

    BalasPadam
  7. kebanyakan handphone sekarang tak tahan lasak macam nokia :/

    BalasPadam
  8. taw xpe... hp lumia 920 nie penah jatuh bnyk kali skrin x pecah lagi..haaha...

    BalasPadam
  9. Peminat tegar nokia dedulu...mmg thn lasak..

    Salam kenal hasif..snggah dr blog tedi..sya folo blog hasif..klu sudi,snggah ke blog sya ya :)

    BalasPadam
  10. sy peminat tegar nokia dari dulu until now.. hehehe

    BalasPadam
  11. wahh vintage tu...Nokia ni payah nak carik skrg...

    BalasPadam
  12. blh tahan la nk cari die.. hehe.. casing jer agak senang nak cari tp kena g kedai yang nmpk mcm lama la..hahahaha...

    BalasPadam
  13. sekrang ni nokia 3310 dah sama harga macam Galaxy Note huhuhu kalau tau simpan jer dulu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pergh biar btl?? Hahaha nie yg kena carik nie.. Haha

      Padam
  14. akak pun masih setia dengan nokia setakat ni.. sampai sekarang belum pakai smartphone lagi..

    BalasPadam
  15. NOKIa pun ade gak smartphone kak.. jenis lumia tu kira smartphone la..hehee

    BalasPadam
  16. cik akak pun sama juga...nokia juga menjadi pilihan..hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup nokia is the bez one 😊

      Padam
  17. tgh usha lumia, tp ada kwn kata cepat panas, tunggu dulu la... heheehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg ade panas kalo guna internet direct dr simkard
      . Errmmm

      kalo guna wifi ok jer..

      Padam
  18. nak curi henfon ni buleh? hehehe ^^

    BalasPadam
  19. mana boleh.. errr.. lg pun tgh guna phone nie.. wekkk

    BalasPadam