SALES Bamboo charcoal slimming suit SALES Bamboo charcoal slimming suit - The New Minded SALES Bamboo charcoal slimming suit SALES Bamboo charcoal slimming suit

Selasa, 30 Julai 2013

SALES Bamboo charcoal slimming suit

6 comments


bamboo charcoal slimming suit
                                                 
Assalamualaikum and selamat sejahtera kepada anda semua yer.. Hari ni nak update ada satu produk baru ni, Mula2 aku rasa tak minat nak jual ini barang.. Last2 bila balik rumah macam bez jer nak jual barang nie.. hahahahaha... So slimming suit ni boleh bantu anda untuk mendapat kan kembali shape badan anda taw tambah2 lagi dah puasa setengah bulan nie kan, pas tu nak raya boleh la guna slimming suit nie kan.. boleh cover perut yang terlebih tu.. hehehe.. jgn marah yer..

Macam2 der dekat blog nie yer multipurpose dah aq tgk blog nie.. hahahaha.. nnti nk tukar nama multipurpose blog la.. hahahaha... Jom bace pasal slimming suit nie..

Nak sorok spare paart yang nampak tu?? Pakai jer slimming suit nie, orang pun tak perasan kat dalam tu anda guna slimming nie.. ehehe..

Kebaikannya ialah :-
  1. Diperbuat daripada gentian arang buluh yang anti kuman.
  2. membakar lemak berlebihan terutamanya di bahagian perut dan melangsingkan pingangg
  3. mudah dipakai, tidak panas dan sangat selesa
  4. tidak bertulang , tidak bercangkuk dan berlipat2
  5. tidak perlu tanggal suit untuk ke tandas. Lubang disediakan untuk memudahkan pembuangan air besar dan kecil ( seperti dalam gambar)
  6. Juga sesuai untuk ibu yang breasfeed kerana tidak menganggu penyusuan.
Ha kire user friendly la kan benda ni so apa tunggu lagi jom angkat satu selagi stok tengah banyak nie yer.. 

Harga :-
  • Special harga diberikan kepada followers and my bloglist yer. (another 10% discount)
  • Kepada yang lain harga seperti dalam Gambar yer.
  • Berminat nak borong??? lagi saya suka, juz tnyer kepada saya nnti saya jawab yer.. (Seriusly untuk yang betul2 je.. hehe)
Cara pemakaian

pakai selama 8 jam setiap hari untuk mendapatkan result yang bagus.. Senang citer kalo anda keje kan, sebelum pakai baju kurung or etc pakai slimming suit nie kat dalam pas tu balik keje tanggal.. kan dah 8 jam anda pakai..
PEMAKAIAN YANG KONSISTEN DAPAT MEMBENTUK TUBUH ANDA MENJADI LEBIH MENARIK !!!

Cara cucian :

cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin

Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk / redup..

Order :-

Ha amacam dah bace kan, so ape tunggu lagi sapa nak boleh isi form dekat bawah ni yer, tak pun juz comment dekat bwh ni berserta no hp anda.. Sila isi form untuk menyemak masih ada lagi ke stok yer..

ataupun gune line search ahmadhasif  jom like my page  



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

6 ulasan :

  1. hanya utk wanita...yang lelaki takder ker hehehe

    BalasPadam
  2. nnti sy try cri yer adhie.. ehehe

    BalasPadam
  3. lelaki pun boleh pakai.. akak dah beli 2 helai melalui online juga.. setakat ni pakai memang selesa..

    BalasPadam
  4. oh, yke kak.. nnti leh try nie.. hehe nnti akak blh la order dgn sy ye.. special price tuk my bloggers yg baik ati sorg nie.. =)

    BalasPadam
  5. Awak pakai tak? Hehe~ Murah jugak ye ni. Nanti kalau tergerak hati nak pakai, boleh order dengan awak. Dapat discount lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. @aida ismail hehe, ok nnti nk order blh dgn sy yer..

      Padam