wow amazing wow amazing - The New Minded wow amazing wow amazing

Selasa, 9 Julai 2013

wow amazing

11 comments


assalamualaikum and selamat sejahtera... waaa.. Memang betul org ckp sy nie mmg org yg last akan tahu sesuatu perkara..hahahaha... Kecoh di fb and blog2 lain sal perkara nie yer.. "Couple seminggu" . Ermm..
Saya tak nak komen apa2 yang lebih2 yer sal isu terhangat tu yer itu hak peribadi seseorang yer..
Yang saya boleh bagi nasihat kan jage diri elok2 yer dekat luar tu pelbagai ragam perangai ada yang baik mahupun jahat yer..

And ingat batas2 agama and ikut landasan tu jer yang saya boleh bagi nasihat and ambil sebagai iktibar ye atas apa yang sudah berlaku and jangan berasa down yer setiap manusia pasti akan melakukan kesilapan yang besar or kecil mahu pun sudah berfikir semasak2 and teratur and teliti pasti akan ade yang tak kena..

Setiap kegagalan or musibah ada kebaikannye, itu merupakan satu titik permulaan untuk memperbaiki balik apa yang kurang apabila sesuatu kegagalan itu terjadi.. Fikir balik muhasabah balik diri tu yer.. Ia umpama sama macam gadjet mesti ade erorr bila ade error ada di fixed kan balik and try lagi and keep try and try and try and fix and try untill it success and can use and publish to users, it same in our live no body its perfect's. Mcm2 komen or post yang negatif dekat budak nie kesian lak aq bace.. haha.. btw keep strong yer gurl, don repeat it again yer =)

Pape pun jum tingkatkan amal ibadah dalam bulan puasa nie yer jum khatam alquran dalam masa sebulan bace 1 juz setiap hari (30 minit - 40 minit satu juz)
Jum pegi terawih yer.. hehehe

Jum tengok video bro nie.. suka gak ade nasihat yer.. Amik yg positif jer yer..

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

11 ulasan :

  1. salam ramadhan gak adriana

    BalasPadam
  2. selamat menjalani ibadah puasa adik.. :D

    BalasPadam
  3. selmat menjalani ibadah puasa gak yer kak.

    BalasPadam
  4. Setuju dengan video ni~ hee :D
    Salam ramadhan.

    BalasPadam
  5. ahlan wa sahlan wa marhaban li shahri ramadhan.

    BalasPadam
  6. salam ramadhan gak yer. hehe

    BalasPadam
  7. Nasib baik budak perempuan yang buat video tu comel. Takde la rasa menyampah sangat. Hihi~ Salam ramadhan ye. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haahaha.. Nasib dia mng baik la yer..
      salam Ramadhan yer

      Padam