Agen topup diperlukan Agen topup diperlukan - The New Minded Agen topup diperlukan Agen topup diperlukan

Sabtu, 17 Ogos 2013

Agen topup diperlukan

4 comments


assalamualaikum and selamat sejahtera kepada anda semua... Dah lama tak update blog nie.. Sibuk beraya la kata kan.. hehe.. Macam mana dengan raya anda ok?? Banyak tak dapat duit raya?? haha... Alhamdulillah dah tua2 mcm nie pun ade la jugak dapat duit raya..

Ada tak anda mengalami perasaan macam ni time pegi beraya rumah sedara2 yang jarang2 jumpe la katakan setahun sekali je jumpa.. Ehhh dah besar dah anak ko??? atau pun ehhhh sejak bile ko ada anak nie?? tak taw pun... tak pun kan eh sijak bile lak la ko kahwin nie?? x ajak pun... padahal member tu dah ajak dekat fb dia yang tak check pas tu tanya bile kahwin.. hahaha.. Tak pun kan orang cakap eh asal makin sihat kau aku tengok nie.. hehehe, jangan marah yer.. 

Ha, ni nak kongsi sikit la kan,

~Adakah anda ingin menjimatkan wang anda walaupun sedikit??
  jika betul saya ada jawapannya...

~Anda selalu melakukan tambah nilai tapi tak dapat apa2??
  Saya ada penyelesaiannya..

~Selalu kehabisan prepaid disaat anda memerlukan..
  Saya ada penyelesaiannya..

Kini anda boleh mendapatkan diskaun bagi setiap reload yang anda lakukan..

Kini anda akan mendapat diskaun seperti berikut setiap kali anda melakukan reload jika anda join..

Celcom - 4.0%
Maxis - 3.2%
Umobile and tune talk - 3.8%

contoh:

celcom reload RM10 x 4% anda dapat diskaun RM0.40..  So nanti dia akan tolak modal hanya RM9.60 dari akaun anda..

~ ~ PROMOTION ~ ~

Jom jadi agen top up !! termurah dipasaran...

yuran hanya RM40 free modal RM5 akan diberikan kepada anda

TEMPAT TERHAD...

KELEBIHAN :
mendapat diskaun seperti dibawah
Celcom - 4.0%
Maxis - 3.2%
Umobile and tune talk - 3.8%

dengan satu no hp anda boleh reload ke celcom, maxis, umobile, tune talk and ke no anda sendiri pun boleh..

sesuai kepada anda yang menggunakan prepaid no celcom / maxis / digi kerana server menggunakan no tersebut untuk transaksi reload

berminat sila klik

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

4 ulasan :

  1. saya pernah ada kawan kat universiti yg jadi agen topup ni. kesian tgok dia. malam2 buta pon ada yg kol or ketuk pintu nak beli topup. huu

    BalasPadam
  2. buat bisbes ye dik...hihi

    BalasPadam
  3. @mujahidah biasa time mlm ketika dorg terdesak nk,guna.. Sbb kedai dah tutup kan.. Time tu confirm bnyk cuat..haha.. Tp blh jer wat syarat lps kul sekian2 dah tutup..

    @nao mei aah.. Kecil2 jer kak.. Hehehe

    BalasPadam
  4. akak selalu topup guna cimbclicks je.. bagus juga kalau jadi agen, lagi jimat..

    BalasPadam