pesanan selamat hari raya dari hasif pesanan selamat hari raya dari hasif - The New Minded pesanan selamat hari raya dari hasif pesanan selamat hari raya dari hasif pesanan selamat hari raya dari hasif Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

pesanan selamat hari raya dari hasif


Assalamualaikum and selamat sejahtera kepada anda semua yer.. Especially yang sedang bace post saya ni and tak lupa juga kepada yang selalu datang singgah sini sambil2 bace post2 yang ada di blog sy ni ye..

Terutama sekali saya ingin memohon maaf kepada anda semua jika ada salah silap yang secara langsung and tidak langsungkan.. Kepada yang ada terasa ke dengan post2 saya or comment2 di blog ni.. Saya mohon maaf yer.. Harap lepas ni hubungan silaturahim kite makin erat yer..

Ha kepada anda yang balik kampung tu kan, mesti bezkan.. hahaha.. maklumla, org ni kampung dalam selangor gak dekat je dengan umah.. hehe.. Tak de la nak merasa sangat suasana tu, mana tak nye raya kedua dah cari kedai mamak nak breakfast before jalan2 pegi umah saudara yang terdekat.. hahahaha.. Tapi tadi saya dah tanye dekat mamak tu raya bape bukak dia cakap raya kedua.. haha.. cun...

Ni pesanan sikit, nampak tak gmbr dekat atas tu??? Nampak kan ape dia buat kan... Die melantak.. betul tak?? Kepada anda jangan la wat mcm tu yer... Nnti boleh kena sakit perut baru taw.. and berat badan boleh bertambah aw.. Kalo pegi beraya tu kan, makan sikit2 je juz orang kata amik hati tuan rumah je.. jgn la makan sampai kenyang nnti nk pegi umah lain kan... betul x??

Jom share apa menu pertama yang anda mesti cari time raya????
Selamat hari raya semua.. mohon maaf salah silap yer.. thanks sudi singgah di blog saya yer..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Salam Aidilfitri...Mohon Maaf Zahir dan Batin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya gak.. Mohon maaf jugak yee

      Padam
  2. menu pertama mestilah lemang dan rendang ...

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner