saya nak buat giveaway saya nak buat giveaway - The New Minded saya nak buat giveaway saya nak buat giveaway

Isnin, 19 Ogos 2013

saya nak buat giveaway

22 comments



Assalamualaikum and selamat sejahtera kepada anda semua.. Dah bace kan tajuk untuk post kali ni kan??

Actually saya nak buat segmen giveaway dalam masa yang terdekat ni.. Saya nak minta pandangan kepada para bloggers la kan sesuai tak hadiah ini untuk diberikan kepada para pemenang?? Actually saya tak de sponsor pun ni yang termampu saya boleh buat la kan.. Antara hadiah nye :


  • review blog / promote blog pemenang
  • register pemenang sebagai ajen topup (free,, registration fee sy bayar) and bagi modal RM3.. 
ok tak kalo hadiah macam tu??? macam tak interesting je kan... ermm.. haha.. tak pun kena ada modal lebih baru leh wat giveaway nie.. hahaha..

actually hadiah tu pun ada benefit gak dekat pemenang sebagai contoh kalo wat review blog akan dapat la jugak manusia singgah dekat site dorang kan... 

kalo jadi ajen topup dapat diskaun kalo nak melakukan reload pas tu leh gak wat bisnes jual topup dapat gak keuntungan kepada pemenang tu..

Antara diskaun nye :
celcom - 4.0% , maxis - 3.2% , umobile and tune talk - 3.8%..

sebagai contoh.. nak reload RM10 celcom RM10 X 4.0% dapat diskaun 40sen so nanti dia akan tolak modal RM9.60 jer

syarat nak join pun saya dah fikir gak.. tak de la susah mana pun.. just copy banner , like mypage , follow my blog and kalo ade bloglist kita exchange.. ok kan?? 

okay tak hadiah tu?? or anda ade terfikir idea lain?? 

saya fikir nak start wat giveaway nie dalam minggu nie insyallah kalo tak de apa2 masalah hari khamis 22 ogos 2013..  Agak2 dapat sambutan tak... hehe

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

22 ulasan :

  1. bagi kimi ok je, tak kesah apa hadiah pun, nak senang bagi topup, kalau barangan macam leceh sikit sebab nak pos dan kos pula.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini.

    Semoga berjaya.

    BalasPadam
  3. cik akak pun rasanya paling senang bagi topup je...hihi....jimat kos dan masa nak gi post ofice..hahaha...nanti cik akak support k

    BalasPadam
  4. oke la bgi topap . tak cliche sgt nak kena fikir byk benda .. hehehe

    BalasPadam
  5. buat mana yang mudah..kalau malas nak pos mengepos tu... top up tu cara yg terbaik

    BalasPadam
  6. ouh,k... thanks yer.. tp nie dapat sekali jadi agen topup taw, its ok ker??

    BalasPadam
  7. kalau jadi agen top up pun okey gak tu...saya pun nak join kalau camni heheh

    BalasPadam
  8. hehe.. boleh jer bro adhie.. insyallah kalo tak de masalah ari khamis nie pelancaran nye yer..

    BalasPadam
  9. buatla.. mmg ramai nye yg akan join..

    BalasPadam
  10. hehe.. ok.. terbaik.. tunngu hari perlancaran yer.. insyallah hari khamis nie.. tengah prepare2 banner and hadiah semua..

    BalasPadam
  11. belum cuba belum tahu, ramai bloggers yang akan join nanti tau.. mama pun akan join... hihi

    BalasPadam
  12. ok.. nie yg tak sabar nk wat giveaways nie. hehe.. thanks for supporter yer..

    BalasPadam
  13. okey da nie. orang nampak topup tu da okey da hehe Good Luck ^^

    BalasPadam
  14. okay je rasenye, tp selain jd ejen buatla hadiah topup skali, besenye hadiah topup ni kinda all-time-favourite for ga2 / segment2 :)

    BalasPadam
  15. ok gak idea tu yer.. insyallah akan ada hadiah topup tu..

    BalasPadam
  16. hmm aku pena gak jual topup ni, ok tu ok, tapi make sure pemenang kena ada minat utk jual topup la. hehehe.

    BalasPadam
  17. btl2.. kena ada minat tuk jual topup.. hehe..

    BalasPadam