monyet moden monyet moden - The New Minded monyet moden monyet moden

Khamis, 12 September 2013

monyet moden

6 comments

Assalamualaikum and selamat sejahtera.. Apa khabar anda semua sihat?? Hope anda semua sihat yer..

ha, ni nak citer apa tu monyet moden kan.. Moyet pakai bju ker?? Haha.. Bkn la.. Ni nak kongsi pernah tak anda tengok moyet makan meggi??? Mesti tak pernah kan.. Tapi itu la kenyataan monyet disini..

teror tak monyet disini.. Haha.. Yang best nye dia amik satu pack terus ade 5bungkus kan..
itu la masalah disini, monyet masuk bilik pas tu amik makanan... Ermmm

kami dinasihatkan supaya tutup tingkap kalau tak ada dalam bilik.. Belakang blok aku adalah mini hutan so mcm2 ade.. Hahaha. Hari2 tengok monyet..

gambar tak de la pulak.. Nnti kalau ade akan saya upload gune lappy yer...

aku rasa kan malam2 monyet dekat sini pergi belajar la.. Hahaha.. Tu yang pandai tu.. Hehe

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

6 ulasan :

  1. tulah...monyet sekarang nie...memang tak takut dengan manusia..hihi

    BalasPadam
  2. Taw xpe.. Mmg x takot pun dgn manusia

    BalasPadam
  3. Salam...
    Jemput Join SEGMEN ana...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

    BalasPadam
  4. Ms study kat UM dulupun byk monyet.. coklat fiza dlm bilik kat hostel pun dye sebat sbb lupe tutup tingkap..

    BalasPadam
  5. kt kolej saya dlu pun ad monyet jgk..hehehe..biasa la tuu ;)

    BalasPadam
  6. monyet tu pndai.. kalau ambik bnda lain mungkin xde faedah bg diri mereka.. baik mereka ambik mknan.. so perut tu knyang..hehe

    BalasPadam