Nasi Lemak Daun Pisang Sedap Nasi Lemak Daun Pisang Sedap - The New Minded Nasi Lemak Daun Pisang Sedap Nasi Lemak Daun Pisang Sedap

Jumaat, 20 September 2013

Nasi Lemak Daun Pisang Sedap

5 comments

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada anda semua.. Lama dah tak update blog nie kan.. Mcm2 saya jumpe dekat blog nie.. haha..

   Actually hari ini baru sahaja beli router wifi yang boleh tarik connection range wifi dari jarak jauh.. dikenali sebagai wifi extender.. haha.. maklumlah kan duduk hostel wifi ade dekat cafe jer so nak subcribe plan internet tak mampu jadi terpaksa la guna cara ni yer..

  Actually dekat hostel saya ini ada orang jual nasi lemak taw.. Nak tengok tak nasi lemak dia mcm ner?? Nie die rupa bentuk nasi lemak tu..


Yang best nye kan, orang yang jual tu akan cakap mcm ni "nasi lemak daun pisang" x3 , 
dia akan cakap macam tu dekat setiap bilik dia masuk tuk jual nasi lemak tu, pas tu kalau dah lebih 3x tak ada orang menyahutkan dia akan cakap mcm ni "nasi lemak daun pisang sedap".. hahahaha..
tapikan memang terbukti la sedap nasi lemak dia tu.. Kira nya akhirnya ada gak makanan yang ada rasa cukup dekat area hostel ni.. hahahaha...

Dekat sini saya nak promote sikit website baru saya launch dan relaunched. Kalau anda suka dengan muzik nak dengar secara streaming boleh la visit disini MU FM dan kalau anda ingin memulakan bisnes saya ada sediakan bisnes untuk anda sini

Terima kasih sudi lagi singgah di blog saya yer.. kepada anda setuju tak kalau saya buat satu giveaway dan satu sahaja hadiah diberikan kepada yang bertuah sahaja???




If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

5 ulasan :

  1. wah suka makan nasi lemak....

    lebih2 lagi kalau ada lemak kaw2...hihi...

    buatlah dik..syarat nak naikkan trafik :)

    BalasPadam
  2. Haha.. Jgn lemak3 sangat nnti dpt penyakit.. Insyallah akan dibuat.. Kali ni maybe nak buat lama sikit duedate die.. Hehe

    BalasPadam
  3. nasi lemak pun dah naik harga sekarang ni..

    BalasPadam
  4. betul2 tu kak.. nasi lemak pun dah naik harga dah sekarang nie.. hehe..

    BalasPadam
  5. fav betul kalau nasi lemak daun pisang ni.. sedap sngt.. aroma bau daun pisang tu yang best.. :)

    BalasPadam