Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira - The New Minded Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira

Sabtu, 21 September 2013

Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira

6 comments



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Hari ini saya mendapat satu jemputan untuk join segmen ini. Actually owner blog ini private message (PM) saya di facebook untuk join segmen beliau yang pertama.. So tidak rasa best pulak la kan kalau tak join kan orang dah jemput kan... Kepada anda jom support beliau dalam segmen yang pertama beliau..

Due Date : 

25.9.2013

Syarat-syarat : 

senang je pun syarat die tak susah mana pun.. nak taw apa syarat dia kena la visit site admin tu yer.. hehe..

so apa tunggu la gi jom join cepat2 hadiah beliau sangat menarik aw..

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

6 ulasan :

  1. fuyoh !
    siap bg link
    tayah sesusah lg ni
    nice! huhu

    gud luck ye :)

    BalasPadam
  2. thans yer.. yup siap bg link lg.. hahaha..

    BalasPadam
  3. Thanks sudi JOIN segmen ana... Tunggu list peserta...diupdate pada 23 sept... Jom kita berblogwalking dulu k... All the best..gud luck... http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

    BalasPadam