Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira - The New Minded Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Hari ini saya mendapat satu jemputan untuk join segmen ini. Actually owner blog ini private message (PM) saya di facebook untuk join segmen beliau yang pertama.. So tidak rasa best pulak la kan kalau tak join kan orang dah jemput kan... Kepada anda jom support beliau dalam segmen yang pertama beliau..

Due Date : 

25.9.2013

Syarat-syarat : 

senang je pun syarat die tak susah mana pun.. nak taw apa syarat dia kena la visit site admin tu yer.. hehe..

so apa tunggu la gi jom join cepat2 hadiah beliau sangat menarik aw..


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. fuyoh !
    siap bg link
    tayah sesusah lg ni
    nice! huhu

    gud luck ye :)

    BalasPadam
  2. thans yer.. yup siap bg link lg.. hahaha..

    BalasPadam
  3. Thanks sudi JOIN segmen ana... Tunggu list peserta...diupdate pada 23 sept... Jom kita berblogwalking dulu k... All the best..gud luck... http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner