Today Is A Good Day Today Is A Good Day - The New Minded Today Is A Good Day Today Is A Good Day

Isnin, 14 Oktober 2013

Today Is A Good Day

2 comments

         

      Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Ha, mesti terfikir2 kan apa tu "Today Is A Good Day" ?? Cer teka2 cepat.. haha.. Saya rasa happy sangat hari ini..

           Ha, mesti tak sabar kan nak taw apa dia.. Actually saya dah lama tak balik semenanjung nie asyik2 dekat borneo je kan.. Dah sebulan disana.. So, sempena nak raya ni saya balik la Semenanjung dah nak hampir seminggu la kira disini.. Rasa kejap je dah nak seminggu.. ermm.. dah kena balik borneo balik.. tapi it's ok atleast i got a good day today.. hehe..

           Hari ini pagi2 lagi dah kua rumah dalam kul 930am gitu.. Terus g breakfast di kedai mamak makan before tengok wayang.. Kepada anda yang belum tengok cerita kartun baru "Cloudy With A Chance Of Meatballs 2 " boleh la pergi tengok best sangat.. haha.. Promote jap.. kalau nak taw trailer dia apa gi search dekat youtube yer.. haha.. Selepas tengok wayang pegi makan la kan ofcourse perut lapar kan sebab dah tengahari.. So pegi la makan pizza dengan dia.. Beliau teringin sangat nak makan pizza yer so pergi la kami makan pizza setelah hampir dua bulan tunggu nak makan pizza akhir nye dapat jua dia makan yer.. hahahaha.. Nasib dua bulan kalau 2 tahun macam ner tu?? haha.. After that we go karok before balik.. Karok lu sejam macam2 lagu nyanyi... Pas tu balik..

       Kepada si dia, i got a nice day today with u and thanks everything for today i cannot forget it.. hehe.. =)
Take care of yourself... See you next time maybe January 2014... hahahahaha..
bye2 semenanjung here i come borneo..



Kepada mereka yang belum join sila2 la join yer.. hehe.. promote jap

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

2 ulasan :

  1. adik kerja di sabah ke?
    p.s: pasal soalah adik dalam hari tu, dr.dot ru tu apa adik? akak tak faham.. hehe..

    BalasPadam