Free Trial Pack Bisnes Topup Free Trial Pack Bisnes Topup - The New Minded Free Trial Pack Bisnes Topup Free Trial Pack Bisnes Topup Free Trial Pack Bisnes Topup Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Free Trial Pack Bisnes Topup



Assalammualaikum dan selamat sejahtera.. Apa khabar hari ini ?? Sihat ke? Diharapkan anda berada dalam kesihatan yang elok yer..

Hari ini nak promote sikit tentang bisnes topup mesti anda sudah ketahuikan, tapi pernahkah anda terfikir nak join tapi takut kena tipu, takut rugi or so on lakan.. So, hari ini saya ingin update mengenai Trial Pack Bisnes Topup..

Apa yang menarik mengenai Trial Pack ini adalah :


  • Tidak Perlu membayar yuran pendaftaran selama 14 hari..
  • Anda mendapat 90% sama macam full version.. dah macam software lak kan.. hahaha..
  • Boleh melakukan transaksi jualan topup seperti full version
  • Tidak perlu maintain perniagaan selama 14 hari ikut anda. sama seperti full version..
  • Jika sudah tamat 14 hari anda boleh meneruskan dengan mendaftar untuk full pakej (pakej A or B) ataupun membatalkannya.. Tiada sebarang caj bagi proses pembatalan..
  • Pembatalan secara auto jika sudah tamat 14 hari anda join.. Jika mahu teruskan lagi sila contact admin untuk dapatkan full version.
  • keuntungan bagi bisnes ini adalah seperti berikut : 
  • Celcom = 2.0%
  • Umobile = 1.7%
  • Maxis = 1.4%
  • Digi = 1.5% 
Berminat nak try? Jom la cuba trial pack yang diberikan oleh anytimereload.biz ini.. Berminat anda boleh hubungi admin sendiri tanya bagaimana proses ia..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner