nota sains tanah degree (soil sciences) nota sains tanah degree (soil sciences) - The New Minded nota sains tanah degree (soil sciences) nota sains tanah degree (soil sciences) nota sains tanah degree (soil sciences) Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

nota sains tanah degree (soil sciences)

assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Memandangkan aq baru lepas exam kan ni r aq nak share sikit aq punye note dengan anda semua kepada yang bakal amik kos perhutanan tu leh la baca ataupun bagi yang tengah amik kos ni pun leh la bace yer.. Nie kira simple note la kan.. Kalo nak full bace buku yer ni kira juz tuk refresh2 balik otak tu jer.. hahaha.. selamat membaca yer..










tu jer yang saya baru belajar setakat ini.. visit ke online learning for other course..

Nak download gambar2 ini sila klik sini

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. perkongsian yang baik untuk memudahkan rujukan junior adik..

    BalasPadam
  2. stress ngk nota2 cm nie.. hehe

    BalasPadam
  3. alamak Soil Science... subject tak suka sangat ni huhuhu... Ambik PJJ masa belajar ni huhuhu...

    BalasPadam
  4. Kak aiza: perkongsian yg baik bg yg tgh cari note tu..

    hafiza : jgn stress2 simple aje,nie.. Hahaha

    adhie : hahaa.. Subjek yg nmpk mudah tp bila belajar sebaliknya bnyk benda kena taw.. Hehehe

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner