nota sains tanah degree (soil sciences) nota sains tanah degree (soil sciences) - The New Minded nota sains tanah degree (soil sciences) nota sains tanah degree (soil sciences)

Rabu, 13 November 2013

nota sains tanah degree (soil sciences)

4 comments

assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Memandangkan aq baru lepas exam kan ni r aq nak share sikit aq punye note dengan anda semua kepada yang bakal amik kos perhutanan tu leh la baca ataupun bagi yang tengah amik kos ni pun leh la bace yer.. Nie kira simple note la kan.. Kalo nak full bace buku yer ni kira juz tuk refresh2 balik otak tu jer.. hahaha.. selamat membaca yer..










tu jer yang saya baru belajar setakat ini.. visit ke online learning for other course..

Nak download gambar2 ini sila klik sini

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

4 ulasan :

  1. perkongsian yang baik untuk memudahkan rujukan junior adik..

    BalasPadam
  2. alamak Soil Science... subject tak suka sangat ni huhuhu... Ambik PJJ masa belajar ni huhuhu...

    BalasPadam
  3. Kak aiza: perkongsian yg baik bg yg tgh cari note tu..

    hafiza : jgn stress2 simple aje,nie.. Hahaha

    adhie : hahaa.. Subjek yg nmpk mudah tp bila belajar sebaliknya bnyk benda kena taw.. Hehehe

    BalasPadam