Pre Order Kuih Semperit RM20 (2014) Pre Order Kuih Semperit RM20 (2014) - The New Minded Pre Order Kuih Semperit RM20 (2014) Pre Order Kuih Semperit RM20 (2014) Pre Order Kuih Semperit RM20 (2014) Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Pre Order Kuih Semperit RM20 (2014)


Asaalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Ha mesti pelikkan awalnya dah buat pre order untuk kuih semperit, raya lambat lagi kan.. Actually pre order ini adalah bagi mereka yang teringin sangat nak makan kuih semperit ini tapi malas nak buat dekat rumah sambil-sambil boleh la test2 dulu rasa dia macam manakan sedap ke tak kan.. So nanti nak raya senangla dah tahu nak order kuih mana yang sedap..

Ini merupakan tempahan yang kali kedua selepas raya tahun lepas Alhamdulillah feedback dari yang telah membeli mengatakan sedap dan kali ini saya ingin untuk test market sekali lagi untuk preparation hari raya dan juga bagi yang mereka nak makan sangat2 kuih ini..


Bahan yang digunakan bagi proses pembuatan ini mempunyai kualiti standing dengan harga yang ditawarkan dan yang penting 100% saya yang buat. Ia menggunakan butter, tepung2 yang berkualiti serta telur yang ada khasiatnya (*telur beli untuk makan dirumah je guna ada omega gitu) disebabkan itu harga dia macam itu dan saya yakin anda pasti berpuas hati dengan rasa tersebut.

Untuk pre order yang terbaru ini saya ada membawa keluaran beberapa versi bentuk kuih ini antaranya bentuk panjang dan juga berbentuk bunga. Boleh lihat dibawah ini.. harga adalah sama..

kuih semperit bentuk bunga

kuih semperit bentuk bunga






kuih semperit bentuk panjang

Harga RM 20.00 ada 40 pcs setiap balang..
Free c.o.d area ampang dan kuala lumpur.

OFFER TERMURAH (30 ORANG PERTAMA)

100% Dijamin Puas Hati..

Jika anda berminat boleh isi form yang disediakan dibawah ini.. 

TEMPAH SEKARANG 

UPDATED 2017 😊


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Kalau jauh nak anta gune postage nnti smpai jd debu je la kuih tu.. Hahaha.. Nnti pecah kuih kalau antar gune postages.. Tggu la kalo ada rezeki sy bukak outlets yer..

    BalasPadam
  2. Yeah mmg sdp pun.. Meh la order satu rase.. Hehe

    BalasPadam
  3. nampak sedap tu..tapi puteri bukan di kawasan kl pula :)

    BalasPadam
  4. semoga terus maju dalam perniagaan.. :D

    BalasPadam
  5. menarik yg bentuk bunga tu..semoga bisness nie makan maju hendak nye hehe

    BalasPadam
  6. kak aiza : thanks akak.. bisnes sampingan je.. sementara cuti sem kan.. hehe

    ezyra : yup memang menarik bentuk bunga tu.. thanks hope begitu kalau maju boleh bukak outlet.. hehe..

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner