Contest SEO Eridy Contest SEO Eridy - The New Minded Contest SEO Eridy Contest SEO Eridy

Jumaat, 6 Disember 2013

Contest SEO Eridy

10 comments




Assalamualaikum dan selamat sejahtera... Memandangkan saya dah lama tak join contest2 ni kan.. Sekali sekala nak gak join...

Firstly apa yang menarik mengenai contest seo eridy ini adalah hadiah dia.. hahahahaha..
Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Amacam menarik kan?? hahaha.. So saje2 jer la test nasib tengok try join Contest Seo Eridy ni yang di url http://eridy.com nie.. 

Secondly pemenang akan ditentukan melalui blog anda ranking keberapa di google page.. Ha!! ni lagi best.. hahaha.. Thanks bro Eridy bagi idea wat macam tu next time boleh la guna untuk blog contest saya pulak yer.. hahhaa..

Nie merupakan tarikh2 yang anda perlu tahu jika nak join. 

Tarikh pendaftaran / penyertaan dibuka : hari ini (diawalkan) – 11.12.13 .
Tarikh pendaftaran ditutup : 11.12.13
Contest bermula : 12.12.13 – 30.12.13

Akhir kata, persaingan agak sengit ni.. hahahhaha... Saya join suka2 jer.. Kalau menang alhamdulillah... hehehe.. Selain daripada itu support kepada rakan member blogger lain yang buat contest.. hehe..

JOM JOIN KLIK SINI

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

10 ulasan :

  1. semoga berjaya.. hadiahnya menarik.. :D

    BalasPadam
  2. wish you luck ahmad. haha chaiyok chaiyok!! menang, share dengan tasneem ye. hehe ^^

    BalasPadam
  3. Yeah thanks.. Kalo sy menang sy akan buat contest gune dr hadiah yg menang tu kpd blogger yg setia dgn sy nie.. Hehehe

    BalasPadam
  4. Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

    Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

    BalasPadam
  5. good luck..liniey pon dh join ..hee

    BalasPadam