Reunion (need idea anda) Reunion (need idea anda) - The New Minded Reunion (need idea anda) Reunion (need idea anda)

Rabu, 11 Disember 2013

Reunion (need idea anda)

5 comments




Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Memandangkan saya ini dah lama jarang2 nak update.. Ha amik kaw ranking site jatuh teruk2 sangat.. hahahha.. First2 hari tu dah lama perasan kan.. Pas tu wat dono je.. Padan muka sendiri jatuh ranking site.. hahaha.. Haish ni penat ni nak kasi up balik.. Takpe2 sebagai pengajaran..

Hari ini nak tanya sikit kepada blogger or readers yang tengah baca ini kan.. Agak2 korang la kan, apa aktiviti yang anda akan buat sewaktu reunion dengan member2 sekelas??

Kalo ada idea nak kongsi leh la bagi taw yer.. Tgh mencari idea gak nie.. Kalau ada tempat menarik2 dekat area kl and selangor boleh la kongsi yer.. hehe.. Thanks..

Kepada my group SM3K3T2 serius tak sabar nak jumpa anda semua wei... Insyallah aq cuba plan sebaik mungkin untuk reunion korang nie r... hahaha..



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

5 ulasan :

  1. Sllu reunion mesti ada mkn2 la kan..dan jgn lupa amik gmbr byk2..ambil kwn2 yg bleh snap gmbr yg cmtik2 tuk jdkn knangan :)

    BalasPadam
  2. musim hujan ni better buat kat tempat yang ada bumbung.. selalunya makan-makan dan bergambar je la.. kalau rajin boleh buat outdoor activity..

    BalasPadam
  3. kunjungan perdana sobat,,

    singgah dan follow blog ni,,
    follback me okeyy!

    BalasPadam
  4. haa tasneem rasa buat lah game bowling. best kot!! lepastu makan makan sesama. wuuu sedih pulak teringat kawan kawan tasneem yang jauh di mata :) last reunion tahun lepas :'(

    BalasPadam