a long time no see a long time no see - The New Minded a long time no see a long time no see

Khamis, 16 Januari 2014

a long time no see

2 comments



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Apa khabar anda semua? Sihat ker? Dah lama saya tidak berkarya ini...

What means " a long time no see"? Actually banyak meaning nya kepada saya, antaranya dah lama saya tak jumpa my family, dah lama saya tidak berkarya and dah lama tak jumpa si dia..

Akhirnya, baru sampai dirumah beberapa hari ini terubat la rindu kepada mereka semua... One week I spent time with my mom.. What one week?? wow.. macam tak percaya jer.. Nampak sangat yang saya dah lama tak balik rumah... hehe.. Tak pernah setiap hari keluar dengan mak saya ini..
Semua appointment yang saya buat minggu ini terpaksa saya cancel kan.. ermm... sorry for that kepada mereka yang termasuk list yang saya dah buat appointment tu kan.. I terpaksa berbuat demikian sebab I have to spent my time with my mom....

Segala my appoiment will postpone, insyallah next week I arranged that back.. For my reuninon class sorry for cancelling that this week, actually ramai yang tidak dapat hadir pada hari tersebut so sudah difikirkan terpaksa cancel perjumpaan tu..

Dah lama tak update blog, ermm... my site ranking also drop laju macam air terjun yang turun dari bukit ke dasar sungai... hehe..

Finally, thanks to read my post..Have a nice day..

Sorry guys for cancelling that.

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

2 ulasan :

  1. luangkan masa dengan emak tu kan lebih bermakna.. >_<

    BalasPadam
  2. yup btl tu... tp sblm ni tidak pernah luang masa sebegitu lama ler.. seronok dpt luang seminggu dgn mak sy.

    BalasPadam