webhosting murah di Malaysia by shark hosting "Hostmyne Network Solutions" webhosting murah di Malaysia by shark hosting "Hostmyne Network Solutions" - The New Minded webhosting murah di Malaysia by shark hosting "Hostmyne Network Solutions" webhosting murah di Malaysia by shark hosting "Hostmyne Network Solutions" webhosting murah di Malaysia by shark hosting "Hostmyne Network Solutions" Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

webhosting murah di Malaysia by shark hosting "Hostmyne Network Solutions"





Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Post ini khusus kepada mereka yang masih tercari - cari dimana kah services yang murah untuk webhosting bagi blogger , wordpress or apa2 sahaja yang berkaitan dengan website....

Disini saya ingin berkongsikan kepada anda terdapat seorang anak muda tempatan Malaysia berbangsa Melayu telah berjaya menubuhkan sebuah syarikat yang bernama Hostmyne Network Solutions.

Sebagai testimoni, saya sendiri telah menggunakan webhosting dari syarikat beliau hampir 4tahun bermula dengan website streaming sehingga kini terdapat 3 website saya menggunakan hosting beliau antaranya www.ahmadhasif.info , www.anytimereload.bizwww.ultrastation.biz itu merupakan website saya menggunakan hosting beliau.. Setakat ini alhamdulillah tiada apa2 masalah dan tidak pernah lagi mengalami webstie down or tidak boleh masuk..

Ini bukan main-main ini betul-betul..

Anda hendak tahu pricing dan pakej yang ditawarkan oleh syarikat beliau??


Ia bermula denga pakej serendah dari RM159.99 anda akan mendapat ini
                                                                     cPanel 11
4GB SSD RAID 10 Storage
50 GB Premium Bandwith
5 Hosted Sites
Unlimited Sub-Domain
Unlimited Databases
Powered by LiteSpeed
Free CloudFlare Protection
* FREE DOMAIN 

Jika anda mengambil pakej ini RM249.99  anda akan mendapat yang ini

cPanel 11
12GB SSD RAID 10 Storage
Unmetered Premium Bandwith
Unlimited Hosted Sites
Unlimited Sub-Domain
Unlimited Databases
Powered by LiteSpeed
Free CloudFlare Protection
*FREE DOMAIN.

Bagaimana?? murahkan?? Yer memang murah tidak dinafikan...
Anda berminat?? Boleh tinggal kan komen diruang ini @ boleh layari website ini 



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner