About me, company dan misi About me, company dan misi - The New Minded About me, company dan misi About me, company dan misi About me, company dan misi Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

About me, company dan misi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada anda semua.. 

Blog ini merupakan blog peribadi saya berkonsepkan i think i write dan juga merupakan website syarikat saya juga dibawah nama Ahmad Hasif Bin Abdul Rahman ..

 Penulis tidak bertanggungjawab keatas komen yg pada bahagian comment dan juga tidak bertanggungjawab keatas segala masalah atau kerosakan semasa melayari blog ini. 

Selamat berhibur ketika melayari blog saya..Terima Kasih sudi melawat blog saya and jangan lupa melawat lagi yer and jagan lupa follow my blog and nanntikan post2 yang menarik.. thanks you..  

i want to say that i love u so much hope our relationship will be more longer and forever..


About our Company : 

Ahmad Hasif Bin Abdul Rahman menyediakan perkhidmatan seperti penjualan powerbank, kuih raya , pelbagai jenis makanan, pendaftaran ejen topup dan lain-lain insyallah akan dimasukkan pada masa akan datang..

Kepada anda semua silalah memberi support kepada saya dan sokongilah anak tempatan dan kedai Malaysia.. 

Misi kami :

1- Memberi Perkhidmatan yang terbaik dan mesra pelanggan.

2- Menjadi sebuah syarikat yang berjaya pada tahun 2025.

3- Mewaqafkan atau menderma 20% keuntungan syarikat kepada pusat zakat atau masjid atau mana-mana     ajensi yang menwarkan perkhidmatan tersebut atau kepada mereka yang memerlukan setiap tahun.


Terima Kasih kerana sudi memberi sokongan kepada kami...

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Catat Ulasan

FollowerEnter your email address:

Delivered by FeedBurner