chocolate chip versi hasif mudah chocolate chip versi hasif mudah - The New Minded chocolate chip versi hasif mudah chocolate chip versi hasif mudah chocolate chip versi hasif mudah Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

chocolate chip versi hasif mudah



Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Semalam, timbul mood rajin den nak buat kuih ala3 famous amous tu, hehe... Tapi masih tidak sama lagi...

Masuk ini sudah tiga kali den try resepi yang den dapat pelbagai modify telah dilakukan tapi masih belum perfect lg..

Semalam den modify dengan penambahan kacang badam akhirnya sedap la jugak rasenya tapi perlu diperbaiki lagi...

Anda semua nak rasa? Boleh jer tapi den belum berpuas hati lagi untuk membuka order sebab den belum puas hati lagi dengan taste tp padahal dah okay dah.. Hahaha..

Nak resepi? Boleh je google.com banyak je resepi tu... Resepi semua lebih kurang... Hehe..

Nah amik la gambar ni.. Hehe..

 
Jemput makan.. Hehe.

 

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. lapor plak nengok...

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner