chocolate chip versi hasif mudah chocolate chip versi hasif mudah - The New Minded chocolate chip versi hasif mudah chocolate chip versi hasif mudah

Sabtu, 1 Februari 2014

chocolate chip versi hasif mudah

1 comment



Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Semalam, timbul mood rajin den nak buat kuih ala3 famous amous tu, hehe... Tapi masih tidak sama lagi...

Masuk ini sudah tiga kali den try resepi yang den dapat pelbagai modify telah dilakukan tapi masih belum perfect lg..

Semalam den modify dengan penambahan kacang badam akhirnya sedap la jugak rasenya tapi perlu diperbaiki lagi...

Anda semua nak rasa? Boleh jer tapi den belum berpuas hati lagi untuk membuka order sebab den belum puas hati lagi dengan taste tp padahal dah okay dah.. Hahaha..

Nak resepi? Boleh je google.com banyak je resepi tu... Resepi semua lebih kurang... Hehe..

Nah amik la gambar ni.. Hehe..

 
Jemput makan.. Hehe.

 

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

1 ulasan :

  1. lapor plak nengok...

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html

    BalasPadam