Handsfree murah Handsfree murah - The New Minded Handsfree murah Handsfree murah Handsfree murah Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Handsfree murah

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Kepada anda yang sedang mencari handsfree yg murah2 boleh contact saya...

* Masalah menjawab call ketika memandu??
 * kena saman atas kesalahan pegang hp sambil menjawab call mengguna tgn ketika drive??
 * Ingin elakkan kemalangan atas kecuain anda sendiri
 * Tiada masa nak pegi kedai beli handsfree..
 *Jom dapatkan dengan kami, harga berpatutan..
 Barang sampai dirumah...
 * kini hanya RM25 jer..
 * gred A hingga AAA
‪#‎thenewminded‬
‪#‎Assalamualaikum‬
‪#‎handsfree‬
‪#‎handset‬
‪#‎aksesori‬
‪#‎handphone‬
‪#‎stylo‬
‪#‎earphone‬
‪#‎murah

Murah2 jer... Hanya RM25 jer...
Kalau ada kawan2 yang nak leh recommend dkt diaorng..

available tuk semua jenis hp..
blackberry,Samsung, Nokia, sony ericson, all smartphone...

Layari link dibawah utk lihat pelbagai jenis earphone yg ade dipage kami..
www.facebook.com/thenewminded

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. akak dah ada handsfree.. tapi jarang-jarang guna.. hehe..

    BalasPadam
  2. Hehe, law time drive kena gune kak handsfree tu nnti boleh bahaya kan keselamatan diri dan kena saman.. Hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner