lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah - The New Minded lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

lelong powerbank murah- murah


Siapa yang tengah Cari powerbank murah and stylo?
Disini saya Ada offer pb dengan harga murah murah je...

Ready stok.. siapa berminat Bolen komen dekat bawah ini year..
Spekfikasi produk :
Brand : Samsung
Gred : AA
Kapasiti : 5000mah
Harga : RM90 / unit..
Available : 2 unit warna Hitam
Cod area Kuala Lumpur or postage pun boleh..

Take all two unit at prices RM160 free earphone..
Siapa cepat dia dapat...

Last stok, last unit...

Powerbank Ni nipis sangat sesuai untuk dibawa kemana - mana Sahara..  powerbank ini lebih more kepada design and warna..





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. memang murah tu.. sayangnya akak tak memerlukan lagi buat masa ini sebab takde smartphone.. hihi.. p.s: nak bagi hadiah kat akak ke? akak pun dah lupa ada join GA ahmad dulu..

    BalasPadam
  2. memang murah tu.. sayangnya akak tak memerlukan lagi buat masa ini sebab takde smartphone.. hihi.. p.s: nak bagi hadiah kat akak ke? akak pun dah lupa ada join GA ahmad dulu..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner