lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah - The New Minded lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

lelong powerbank murah- murah


Siapa yang tengah Cari powerbank murah and stylo?
Disini saya Ada offer pb dengan harga murah murah je...

Ready stok.. siapa berminat Bolen komen dekat bawah ini year..
Spekfikasi produk :
Brand : Samsung
Gred : AA
Kapasiti : 5000mah
Harga : RM90 / unit..
Available : 2 unit warna Hitam
Cod area Kuala Lumpur or postage pun boleh..

Take all two unit at prices RM160 free earphone..
Siapa cepat dia dapat...

Last stok, last unit...

Powerbank Ni nipis sangat sesuai untuk dibawa kemana - mana Sahara..  powerbank ini lebih more kepada design and warna..





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. memang murah tu.. sayangnya akak tak memerlukan lagi buat masa ini sebab takde smartphone.. hihi.. p.s: nak bagi hadiah kat akak ke? akak pun dah lupa ada join GA ahmad dulu..

    BalasPadam
  2. memang murah tu.. sayangnya akak tak memerlukan lagi buat masa ini sebab takde smartphone.. hihi.. p.s: nak bagi hadiah kat akak ke? akak pun dah lupa ada join GA ahmad dulu..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner