SEO Ahmad Hasif SEO Ahmad Hasif - The New Minded SEO Ahmad Hasif SEO Ahmad Hasif SEO Ahmad Hasif Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

SEO Ahmad Hasif

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ini saya ingin membuat satu segmen..

Syarat nak join...
- buat post bertajuk "SEO Ahmad Hasif"

Itu sahaja syaratnya...

Tarikh terakhir untuk join : 9.2.2014
Tempoh berkempen selama sebulan : 9.3.2014

Pemenang akan diumumkan pada : 13.3.2014

Pemenang akan menerima hadiah : Blog or website anda akan direview X10

Pemenang akan dipilih melalui number random generator...

Anda dah join sila tinggalkan komen..
Ajak rakan anda join ramai2..
Jom join mari ramai2 naikkan seo website anda..

Dilanjutkan sehingga 19.4.2014...
Pemenang diumumkan pada 20.4.2014

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. nak tanya. yg nie nak buat macam mna?

    BalasPadam
  2. Juz buat post bertajuk seo ahmadhasif itu sahaja.. Simple
    entry tu tulis la pape un..

    BalasPadam
  3. dh join..:)
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/segmen-seo-ahmad-hasif.html

    BalasPadam
  4. fyrah join dah ^^

    http://zafirahcahayakejayaan.blogspot.com/2014/02/seo-ahmad-hasif.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner