Mac 2014 Mac 2014 - The New Minded Mac 2014 Mac 2014

Ahad, 30 Mac 2014

Samsung Galaxy Trend 2nd murah jual

Leave a Comment



* original from Samsung Outlet center.. 
* condition lua 9/10.. 
* dalam semua okay.. 

* Spek : 
* RAM 645 MB.. 
* 1GHZ.. 
* inter storage 2gb.. 
* 5MP with auto focus back camera and flash.. 
* 4.0.4 android version.. 
* Scrin 4 inch.. 

* harga RM380 nego sampai jadi.

. * FREE Charger * FREE Screen Protector Privacy Baru * FREE Casing 

* COD UMS, Sabah 
*Postage Seluruh Malaysia

SILA TGK REVIEW DIBAWAH INI THANKS










gambar diambil menggunakan samsung galaxy trend

Nak Satu Sila KLIK SINI





Read More

Rabu, 26 Mac 2014

mencari nikon D90

Leave a Comment

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Jika anda mahu,menjual nikon d90 boleh comment dibawah..

bajet RM500±

kalo ada dslr jenama yg lain pun blh..

bajet RM400±

yg ade memorykad yer xnk film.
law harge kena dgn bajet brg okay maybe boleh jadi deal ker..

hebahkan kpd rakan2 anda..

Read More

Ahad, 9 Mac 2014

Jagalah ayatmu, jagalah percakapanmu, jagalah sikapmu

1 comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Apa ini nak jaga2...
Saya berasa agak kecewa pun ada jugak dengan tengok posting2 di Twitter dan facebook... Bolehkah anda...anda...anda... Semua guna perkataan yang baik???
Can u avoid use perkataan ini secara public view seperti lahanat, bodoh, kimak, dan perkataan yang lain...

Haish aku tak paham la apa nak jadi.. Mungkin dah jadi budaya aku rasa.. Tapi kalo anda post guna ayat mcm tu ia umpama melambangkan sifat diri anda.. Terang2 la ko bukak aib ko dkt umum bg taw sifat ko suka mencarut.. Haish..

Apa nak jadi ??? Sila la jaga ayat anda yer..
Kalau muka tu hensem,cantik, budak hot ker tapi kalau asyik guna perkataan mcm tu serius r takde gunanya la.. Wat malu jer..

Anda terasa.. Sila la berubah yer.. Sakit hati aku tgk post org yg gune perkataan yg tidak sdp dibace nie..

pesanan drpd saya sila jaga percakapan dan ayat anda yer.. Kalo nk marah sekali pun x Yah la nak post dkt public pastu siap kuar mencarut lagi tu... Kalau x kuar mencarut its okay lagi la... Apa nak jadi...

Aku doakan anda semua ini berubah la yer menjadi yg lebih baik.. Aminn..
 

Read More

Sabtu, 8 Mac 2014

kedai online Malaysia terbaru 2014

2 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kepada anda semua sedang mencari kedai online,yang mana menawarkan pelbagai jenis barangan.. Jom sama2 kita visit dikedai online AHBAR ..

Terdapat pelbagai barangan yg dijual seperti baju, powerbank, earphone , headphone dan macam2 lagi akan dibawa masuk.. So jom singgah dan promote sekali yer KEDAIONLINEAHBAR ini..

http://www.kedaihasif.tk jom ramai2 visit.. Kalau ahli blogger yg rajin jom promote sekali diblog kawan2.. Hehe..

Read More

Selasa, 4 Mac 2014

Baju Muslimah Murah #1

Leave a Comment


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Anda sedang mencari baju Muslimah yang murah dan lawa2..

Boleh lihat dibawah ini yer.. Saya ada lampirkan beberapa jenis contoh baju yang ada..

Berikut baju Wafiyya yang terbaru...

CODE : WA103G – SUITABLE FOR NURSING

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : PURPLE

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL

SIZE : XS S M L XL 2XL

CODE : WA152H

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : GREY MIX BLACK POLKADOT

PRICE : RM55 XS-XL RM58 2XL-4XL

SIZE : XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
CODE : WA103H – SUITABLE FOR NURSING

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : BLUE MIX PURPLE PAISLEY

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL

SIZE : XS S M L XL 2XL

CODE : WA156D – SUITABLE FOR NURSING

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : BLUE MIX GREY FLORAL

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL-4XL

SIZE : S M L XL 2XL 3XL


CODE : WA156E

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : GREY MIX PINK FLORAL

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL-4XL

SIZE : XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
cODE : WA156F – SUITABLE FOR NURSING

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : NAVY BLUE MIX RED STRIPES

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL-4XL

SIZE : S M L XL 2XL 3XL 4XL

nak tempah sila layari Kedai Online AHBAR

Read More

Kedai Online AHBAR

Leave a Comment




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah semuanya sudah selesai..

Kepada anda yang mahu membeli secara online boleh la pergi ke url ini www.kedaihasif.tk

Harga berpatutan..

Produk yang dijual adalah baju muslimah , jubah , powerbank , earphone , headphone , speaker dan banyak lagi...

Jika anda berminat jom ramai2 support syarikat Bumiputera..

Terima Kasih..

Read More