Mac 2014 Mac 2014 - The New Minded Mac 2014 Mac 2014 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2014

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Samsung Galaxy Trend 2nd murah jual

* original from Samsung Outlet center..  * condition lua 9/10..  * dalam semua okay.. 
* Spek :  * RAM 645 MB..  * 1GHZ..  * inter storage 2gb..  * 5MP with auto focus back camera and flash..  * 4.0.4 android version..  * Scrin 4 inch.. 
* harga RM380 nego sampai jadi.
. * FREE Charger * FREE Screen Protector Privacy Baru * FREE Casing 
* COD UMS, Sabah  *Postage Seluruh Malaysia
SILA TGK REVIEW DIBAWAH INI THANKS










Nak Satu Sila KLIK SINI





mencari nikon D90

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Jika anda mahu,menjual nikon d90 boleh comment dibawah..

bajet RM500±

kalo ada dslr jenama yg lain pun blh..

bajet RM400±

yg ade memorykad yer xnk film.
law harge kena dgn bajet brg okay maybe boleh jadi deal ker..

hebahkan kpd rakan2 anda..

Jagalah ayatmu, jagalah percakapanmu, jagalah sikapmu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Apa ini nak jaga2...
Saya berasa agak kecewa pun ada jugak dengan tengok posting2 di Twitter dan facebook... Bolehkah anda...anda...anda... Semua guna perkataan yang baik???
Can u avoid use perkataan ini secara public view seperti lahanat, bodoh, kimak, dan perkataan yang lain...

Haish aku tak paham la apa nak jadi.. Mungkin dah jadi budaya aku rasa.. Tapi kalo anda post guna ayat mcm tu ia umpama melambangkan sifat diri anda.. Terang2 la ko bukak aib ko dkt umum bg taw sifat ko suka mencarut.. Haish..

Apa nak jadi ??? Sila la jaga ayat anda yer..
Kalau muka tu hensem,cantik, budak hot ker tapi kalau asyik guna perkataan mcm tu serius r takde gunanya la.. Wat malu jer..

Anda terasa.. Sila la berubah yer.. Sakit hati aku tgk post org yg gune perkataan yg tidak sdp dibace nie..

pesanan drpd saya sila jaga percakapan dan ayat anda yer.. Kalo nk marah sekali pun x Yah la nak post dkt public pastu siap kuar mencarut lagi tu... Kalau x kuar m…

kedai online Malaysia terbaru 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kepada anda semua sedang mencari kedai online,yang mana menawarkan pelbagai jenis barangan.. Jom sama2 kita visit dikedai online AHBAR ..

Terdapat pelbagai barangan yg dijual seperti baju, powerbank, earphone , headphone dan macam2 lagi akan dibawa masuk.. So jom singgah dan promote sekali yer KEDAIONLINEAHBAR ini..

http://www.kedaihasif.tk jom ramai2 visit.. Kalau ahli blogger yg rajin jom promote sekali diblog kawan2.. Hehe..

Baju Muslimah Murah #1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Anda sedang mencari baju Muslimah yang murah dan lawa2..

Boleh lihat dibawah ini yer.. Saya ada lampirkan beberapa jenis contoh baju yang ada..

Berikut baju Wafiyya yang terbaru...






Kedai Online AHBAR

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah semuanya sudah selesai..

Kepada anda yang mahu membeli secara online boleh la pergi ke url ini www.kedaihasif.tk

Harga berpatutan..

Produk yang dijual adalah baju muslimah , jubah , powerbank , earphone , headphone , speaker dan banyak lagi...

Jika anda berminat jom ramai2 support syarikat Bumiputera..

Terima Kasih..

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner