Baju Muslimah Murah #1 Baju Muslimah Murah #1 - The New Minded Baju Muslimah Murah #1 Baju Muslimah Murah #1 Baju Muslimah Murah #1 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Baju Muslimah Murah #1


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Anda sedang mencari baju Muslimah yang murah dan lawa2..

Boleh lihat dibawah ini yer.. Saya ada lampirkan beberapa jenis contoh baju yang ada..

Berikut baju Wafiyya yang terbaru...

CODE : WA103G – SUITABLE FOR NURSING

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : PURPLE

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL

SIZE : XS S M L XL 2XL

CODE : WA152H

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : GREY MIX BLACK POLKADOT

PRICE : RM55 XS-XL RM58 2XL-4XL

SIZE : XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
CODE : WA103H – SUITABLE FOR NURSING

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : BLUE MIX PURPLE PAISLEY

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL

SIZE : XS S M L XL 2XL

CODE : WA156D – SUITABLE FOR NURSING

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : BLUE MIX GREY FLORAL

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL-4XL

SIZE : S M L XL 2XL 3XL


CODE : WA156E

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : GREY MIX PINK FLORAL

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL-4XL

SIZE : XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
cODE : WA156F – SUITABLE FOR NURSING

MATERIAL : 100% COTTON

COLOR : NAVY BLUE MIX RED STRIPES

PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL-4XL

SIZE : S M L XL 2XL 3XL 4XL

nak tempah sila layari Kedai Online AHBAR

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner