kedai online Malaysia terbaru 2014 kedai online Malaysia terbaru 2014 - The New Minded kedai online Malaysia terbaru 2014 kedai online Malaysia terbaru 2014 kedai online Malaysia terbaru 2014 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

kedai online Malaysia terbaru 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kepada anda semua sedang mencari kedai online,yang mana menawarkan pelbagai jenis barangan.. Jom sama2 kita visit dikedai online AHBAR ..

Terdapat pelbagai barangan yg dijual seperti baju, powerbank, earphone , headphone dan macam2 lagi akan dibawa masuk.. So jom singgah dan promote sekali yer KEDAIONLINEAHBAR ini..

http://www.kedaihasif.tk jom ramai2 visit.. Kalau ahli blogger yg rajin jom promote sekali diblog kawan2.. Hehe..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. senang sekarang ni nak membeli belah semuanya di hujung jari.. tak payah susah-suah keluar rumah..
    p.s: terima kasih nak bagi hadiah tu, akak dah cuba emelkan no. telefon akak ke emel ahmad hasif, tapi tak boleh pula.. apa emel ahmad hasif?

    BalasPadam
  2. akak pm kat fecebook ahmad hasif..

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner