April 2014 April 2014 - The New Minded April 2014 April 2014 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2014

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Dropship diperlukan Kedai Hasif 2014 monopod

Tawaran dibuka 30 org sahaja..

 Lebih 16± produk ditawarkan..

 Nikmati harga ejen & below market..

 ** Trusted Seller
 *** Berdaftar dgn SSM

 Berminat kindly PM me for more info..

 For serius person only yg nk tambah duit poket..

**** Available in Malaysia Only

Telephoto Lens Murah di Malaysia

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, Ada yang mahu telephoto lens ka??
Kalo ada boleh beli di kedai online kami
Specfication #telephoto lens
* 8x zoom  * adjusted focus   * clip on bracket max 7CM
Harga RM76.00
 #FREE  * Manual  * Cleaning   * Cloth   * Dust cap  * Resit 
 Postage Seluruh Malaysia, COD ums,sabah boleh tgk video di youtube..














Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner