April 2014 April 2014 - The New Minded April 2014 April 2014 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2014

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Dropship diperlukan Kedai Hasif 2014 monopod

Tawaran dibuka 30 org sahaja..

 Lebih 16± produk ditawarkan..

 Nikmati harga ejen & below market..

 ** Trusted Seller
 *** Berdaftar dgn SSM

 Berminat kindly PM me for more info..

 For serius person only yg nk tambah duit poket..

**** Available in Malaysia Only

Telephoto Lens Murah di Malaysia

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, Ada yang mahu telephoto lens ka??
Kalo ada boleh beli di kedai online kami
Specfication #telephoto lens
* 8x zoom  * adjusted focus   * clip on bracket max 7CM
Harga RM76.00
 #FREE  * Manual  * Cleaning   * Cloth   * Dust cap  * Resit 
 Postage Seluruh Malaysia, COD ums,sabah boleh tgk video di youtube..














Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner